IN MEMORIAM |MIRELA ZAFIRI (1.05.2010)

0
30

Mirela ZafiriAm sărbătorit 1 Mai prin muncă, activitate culturală şi prin educaţie. Soprana Mirela Zafiri, născută la Lugoj în urmă cu 41 de ani, a acceptat să stea cu noi 4 ore.
Este doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică, Bucureşti (din 2008). A avut, până-n prezent, 23 de roluri în operă, 5 în operetă, a susţinut zeci de recitaluri de lied românesc, dar şi de jazz simfonic. Am descoperit-o în urma unei colaborări cu regretatul Bela Kamocsa şi Bega Blues Band. Din 1998 până azi a obţinut premii peste tot: de la „Crizantema de Aur” ( Târgovişte) până la mari concursuri de interpretare din Coreea sau Italia. În acest an a obţinut Premiul special pentru promovarea muzicii româneşti, din partea revistei „Actualitatea Muzicală”. Are 5 CD-uri până-n prezent. Acum este prim solistă a Operei de la Braşov.
Veţi afla multe despre viaţa unei tinere artiste de succes, despre gusturile sale în sfera pop, o veţi auzi cântând fără ezitare, răspunzând celor mai ciudate întrebări primite de la ascultători.
Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here