A murit Dinu Ianculescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dinu Ianculescu aActorul și poetul Dinu Ianculescu (n. 24 martie 1925) a încetat din viață la vârsta de 92 de ani. De-a lungul carierei de 40 de ani, a jucat la Teatrul Național, Teatrul Actorului de Film „C. Nottara”, Teatrul Tineretului, Teatrul Mic, precum și în filme (Mihai Viteazul, Misterele Bucureștilor, Secretul lui Bachus, etc). A colaborat cu Televiziunea Română la emisiunea „Teleenciclopedia”, supranumit „vocea de sâmbătă seara”.

Informația am preluat-o de pe pagina de Facebook a lui Nicu Alifantis.

Nicu Alifantis: A încetat din viață, la vârsta de 92 de ani, Dinu Ianculescu, actor și poet, vocea de aur a Tele Enciclopediei TVR.
L-am iubit tare mult pe acest om minunat alături de care am avut șansa de a petrece ani buni la Teatrul Mic și pot spune că am fost un mare norocos că am beneficiat de prietenia domniei sale. Dumnezeu să te-odihnească, Coane Dinule, o să-mi fie tare dor de matale. Sincere condoleanțe familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − five =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>