“Acoustic Rock Sessions” cu Tiberiu Albu, Adi Manolovici & Academia de Rock (29 septembrie)

Adi Manolovici 29 septembrieAdi Manolovici Production, și Academia de Rock, organizează vineri, 29 septembrie 2017, ora 20.00, in club “La Garaje” (Valea Oltului nr. 61)  din București, evenimentul “Acoustic Rock Sessions” cu Tiberiu Albu, Adi Manolovici și Academia de Rock într-un recital acustic de excepție.

Tiberiu Albu este Vocea României din anul 2014 și este născut în Orăştie, a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Timişoara, iar talentul muzical i-a fost descoperit de tatăl lui, care l-a încurajat să urmeze această cale.
Tibi cântă și la chitară, iar muzica rock ocupă un loc special în viaţa sa, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare.
Vocea lui este catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România, iar începand cu acest an, Tibi Albu este profesor de canto la Academia de Rock, un motiv în plus să urmați cursurile de chitară și de voce de la Academia de Rock – prima școală de chitară modernă din România !

Vă așteptăm, vineri, 29 septembrie La Garaje pentru un Regal rock!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − = five

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>