ALIBEC(ALI) STORY, BLUES ROMÂNESC, RAI UNO

alibaba a* Ștefan Bănică (pe 18 a fost ziua lui) a fost la Neatza de la Antena 1 și a fost pus să măcăne piesă de Elvis, să latre (ham-ham) piesă Delia ș.a.m.d. Era un concurs pentru un ghiozdan, dar telespectatoarea nu s-a descurcat. Noroc că  Bănică a venit și cu trupa și au fost și momente reale de muzică. Și un featuring cu Cabron (Cine stă la masa mea). Se apropie concertele din decembrie…O repetiție live atât de matinală nu se prea aude. Bravo lor! * Fiind joi, a venit și Irina Margareta Nistor cu informații din lumea filmului…Sicilian Ghost Story (coproducție 2017) cu regizorul italian Antonio Piazza (47 de ani) în platou…

 

* Starea Nației (TVR) are conținut bun și divers. Dragoș Pătrar a găsit peste tot subiecte. Chiar și la liberalii care-s ațipiți de prea mult timp! Faza cu excursia de la Voluntari la Sf. Parascheva (la moaște) e de râs dacă n-ar fi penală rău!

* Dorin Chioțea a reușit să se facă de baftă și la TVR1. Iuliana Tudor i-a mai spus la Realitatea TV că nu a făcut horticultură, dar el e perseverent. Doamna l-a lămurit iar, în direct, că a făcut dreptul și Conservatorul. Nici între colegi nu se cunosc sau nu se respectă ?

* Avalanșă de gafe mici și mari la Prietenii de la 11. Ba de la gazde, care nu știau nici când s-a lansat Ani de liceu, nici cine a scris versurile, ba de la musafiri (unul care era campion în cubul Rubik, a confundat-o pe Stela Enache cu Stela Popescu). Florin Ristei a cântat cu trupa în emisiunea pe care o prezintă. Ce-i sigur, e sigur! O fi fost play-back? Ce mai contează…

* Comentatorii de la DigiSport insinuează că arbitrii țin cu Botoșani deși meciul e la CFR Cluj. Trebuie să ai tupeu imens, ca să spui aberații de acest gen. Pe parcurs Botoșaniului i se refuză un 11 metri, apoi tușierii închid ochii la ofsaiduri clare ale clujenilor. În final a fost 0-0. Deci Dan Petrescu nu e chiar perfect! Iar estetic jocul e subțire. Tactic e eficient.

* Digi24 a oferit, duminică seara, un reuși interviu cu Mircea Cărtărescu (emisiunea În Fața ta).

* La Antena 1 un film cu Bendeac și echipa. Se vrea ceva de umor, dar e de un prost gust desăvârșit. Cu așa ceva vor să concureze Las Fierbinți?

* Corona- CSM la handbal fete. Sală arhiplină la Brașov. Nu mă prind cine a adus-o pe Hagman la CSM.  Extreme slabe aveam și noi destule! Străinele încă nu arată clasa sperată. Gulden e constant valabilă, dar în rest…Iulia Curea a fost bună de tot. Toate contraatacurile au fost cu ea. Neagu a jucat 40 de minute, apoi antrenoarea a băgat rezervele. Cristina a arătat clasă. Nu înțeleg de ce Costi Prună nu dă statistici de meci cu marcatoarele de la ambele echipe. Dispare total profesionalismul chiar și la cei care păreau O.K.?

* Fortul de la ProTV. Se uită lumea la așa ceva?

* BLUES ÎN CENTRUL ARDEALULUI Așa scria pe ecran sâmbătă seara. Tiberiu Farcaș se ocupă de acest Festival la care invită artiști români. Realitatea TV face bine că promovează În 3-4 noiembrie va fi evenimentul. A.G. Weinberger și Marcian Petrescu erau în studioși au furnizat amănunte.

* RAI Uno emisiune muzicală foarte plăcută. Multe hituri crezute italienești erau coveruri. Celebration- La Grande musica di tutti tempi! Prezentarea emisiunii o aveți aici în italiană.

La musica torna regina nel sabato sera di Rai1, con Celebration il programma che “celebra” la musica che regala emozioni con brani eterni e sempre attuali. Saranno quattro puntate che andranno in onda in diretta dall’Auditorium del Foro Italico, rinnovato ad hoc per accogliere i big della canzone italiana che dovranno interpretare a modo loro, le più grandi hit di tutti i tempi. Padroni di casa saranno Serena Rossi e Neri Marcoré, una coppia inedita che promette però grande divertimento, allegria e leggerezza. Non si limiteranno alla presentazione degli artisti ma si esibiranno insieme, mettendosi in gioco e si confronteranno a loro volta con i grandi classici della musica. La regia è affidata a Duccio Forzano. La prima puntata sarà dedicata a I re del Pop, da Micheal Jackson a Madonna, passando per Prince, Elton John e Shakira; a seguire Quelli del rock, con i Beatles e i Rolling Stones, ma anche Queen e U2; si continua con Le Grandi Voci, un elenco infinito che inizia con Frank Sinatra, per poi passare a Whitney Huston, Amy Winehouse e Adele, per concludere il 4 novembre con Canzoni d’Amore che hanno fatto innamorare intere generazioni. In ogni puntata otto cantanti italiani interpreteranno …

Fiecare ediție beneficiază de prezența unor vedete italiene. Alex Britti a cântat Prince și a arătat ce bun e la chitară, Alexia a fost Madonna și Lady Gaga, Noemi a avut o piesă Amy Winehouse. A fost prezentat amplu și cazul plagiatului piese I Cigni di Balaka (Al Bano și Romina Power) preluată de producătorul Quincy Jones pentru repertoriul lui Michael Jackson (”Will You Be There). Nu puteau rata ocazia italienii pentru a puncta acest moment, dar au arătat și faptul că multe hituri italiene din anii 60-70 erau preluări din repertoriul anglo-saxon.

* M-a impresionat plăcut Vivi Răchită luni dimineața. A spus exact ce era de spus. Cazul Alibec trebuia să rămână în vestiar, nu în presă (nici banderola nu trebuia să ajungă la el), Dică nu e un antrenor copt, cu autoritate, FCSB este Steaua, Lăcătuș e penibil în postura de manager la o echipă de Liga a 4-a, galeria ultras s-a dus la CSA Steaua pentru că nu suportă tandemul Becali-Stoica (și e de înțeles). Eșecul aducerii lui Daum n-a fost asumat de nimeni foarte clar. Contra trebuie ajutat dar jucătorii selecționați de el la ultimele jocuri, stau pe bancă la cluburile lor. FCSB va avea meci greu în Israel. Bombănelile lui Dan Filoti nu sunt ușor de urmărit. Noroc că invitații vorbesc fără prunele lui în gură. Budescu s-a maturizat, Alibec nu! * Despre Alibec s-a tot vorbit sâmbătă și duminică. E un subiect național. Boldrin a declarat în Turcia că Dică nu știe să-i folosească pe Alibec și pe De Amorim* Mai grav e că se confirmă ipoteza că la echipa patronată de Ciobanul Mistic sunt distruse cariere și reputații de jucători (maracatori în alte părți) și de antrenori! Faptele lui Alibec sunt de dl. Goe, dar nu-s grave. Sancțiunile sunt abuzive și arată impotența lui Dică plus GB! * Între timp echipa lui Șumudică a pierdut în Turcia după 6 etape de reușite. Poate că acolo ar tebui să meargă Alibec!*

* Din nou se discută despre Alibec și pe 17.10. Naum îl ține la telefon pe Marius Șumudică, singurul care l-a valorificat util pe jucător. Teoriile lui Naum privind jocurile pe tabletă sunt demontate de fotbaliști adevărați. Trimiterile la psihologi ar fi utile, dacă jucătorul ar fi fost consultat pe bune vreodată. Juca ”Counter Strike” și la Astra , spune Șumudică. Nu l-a încurcat să dea peste 30 de goluri. Naum se simte foarte sus când dezbate teme psihologice cu foști fotbaliști, care n-au apucat să studieze prea mult, dar care-i explică simplu și clar că media a făcut din Alibec un caz. * Se pare că patronul îl va ierta.* Naum vrea să bage râcă între Dică și jucător, între Helmuth și patron, între Dică și patron…orice…De ce nu-l sună pe Dică să-l întrebe dacă a afirmat că ”Alibec nu mai există pentru mine”?* GB a declarat pe 18.10 că are oferte britanice ferme pentru Alibec, de 10 milioane Eu! Așadar, Dică e liber să facă ce-i spune el, adică să-l bage în echipă. Ce mare lucru a făcut? A dat cu piciorul într-o ușă…Big deal! * Dică e liber să plece, dacă vrea să scape fără tinichea…* .Ăștia sunt rude 100%, ALI BEC și BEC ALI 

* La handbal băieții merg foarte slab în meciurile internaționale. Dinamo a pierdut tot și e ultima în Grupa C, CSM București a ratat calificarea în CUpa EHF. * Fetele de la Dunărea Brăila și CSM Roman au luat bătute severe tot în Cupa EHF. Numai HC Zalău a învins-o pe Ankara cu 26-21.

*  Legile pensiilor se amână. Nu și cele care privesc parlamentarii.

* Oreste a comentat faza de la Bruxelles cu Kovesi și cei trei ”eroi” care s-au dus acolo (Pleșoianu cel cu codiță, Savaniu jurnalist care prin 2004 îl ataca pe Voiculescu în Ziua și acum e permanent la A3, Mirel Curea, jurnalistul de la E.Z. ziar condus de cercetații penali D. Andronic și E. Udrea) să ne facă țara de băcănie. Am notat doar un crâmpei din cele spuse de Oreste la Realitatea TV miercuri seara. Presupun că-n unele privințe are dreptate. El a lucrat destul la Varan și știe despre ce vorbește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× six = 54

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>