AMINTIRI DIN COSTINEŞTI | SAGONA – OMUL SHOW

Costinesti 85 Sagona aAm primit de la Alexandra Munteanu o serie de imagini din Costineştiul anilor 80. Este neaşteptat pentru mine să obţin după 30 de ani astfel de fotografii. M-aş bucura să mai fie pe la oameni care au trecut pe acolo. Nu e necesar să apar eu în imagini. Din contră, ar fi mai spectaculoase cele cu voi, cu prietenii voştri, cu evenimentele la care aţi participat. Cu poveştile corespunzătoare. Această secţiune a site-ului se doreşte a fi un loc de adunare a amintirilor tuturor.

Imaginea cu Sagona e importantă pentru că el avea nişte texte de un umor deosebit când se autopromova ca fotograf. El este un personaj al Costineştiului. Era acolo şi-n anii 70. Ajuta trupa Amicii cu sculele, mergea şi în turnee, făcea de toate. Cred că numele lui din buletin nu-l ştiu prea mulţi. Juca perfect rolul unui inadaptat, slobod la gură, defect (cred că avea şi certificat în acest sens), dar e un tip foarte inteligent. Vă asigur de acest lucru. Şi era un fotograf talentat.

 

Andrei Partos Costinesti 85 Braserie Ring aImaginea în care apar eu în vizită la Disco-Ring arată că puteai mânca prăjituri în fiecare zi fără să pui kilograme (aveam deja 35 de ani). Nu mergeam zilnic, dar drumul meu de la Radio-Vacanţa spre Vox (unde mergeam la masă)  şi înapoi, trecea pe la Cofetărie în mod sigur. Mă mai opream să discut cu lumea care  exprima cereri, reclamaţii, sesizări, propuneri…Adică eram sociabil, asta am vrut să afirm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × four =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>