ANNA LESKO MAI DEȘTEAPTĂ, TVR PIERDUT

0
4

ANNA LESKO* Dacă tot nu se văd postările FB, sau dispar, atunci e mai bine să scriu pe site. Scurte. Anna Lesko la Antena 1, la Răzvan și Dani. Are vervă, e preocupată teribil de cum stă pe scaun. De când e mămică arată și mai bine, a căpătat și simț al umorului. Era și Dorian, băiatul cu mușchi și dinți mai mulți ca oricine (promova Next Star care începe curând la Antenă). Gazdele au propus și un joc, concurs, un fel de cultură generală… pe invers.
* La DigiSport am nimerit pe o reluare de aseară când Naum abera pe bază de Simona Halep. Și ceilalți invitați, oameni de fotbal se bucurau firește, aveau și sfaturi pentru Simona. Naum era copleșit de metafore, hiperbole. N-a lipsit Bogdan Mara care vorbește mult și prost în continuare. Nu prea dă bine ca angajatul unui club să fie permanent în studio când tu vrei să mimezi că ești un canal de sport corect și echidistant.
* De neînțeles de ce insistă știriștii (de la mai multe canale românești) pe faptul că Simona a pierdut câteva finale de Grand Slam! Sunt mii și mii de jucătoare care n-au ajuns până acolo niciodată. În plus, care e relevanța? Cu sau fără acest Grand Slam (un fel de campionat mondial repetat de 4 ori pe an al tenisului), ea este cea mai constantă jucătoare a lumii în ultimii 4-5 ani și este pe primul loc  în baza punctelor acumulate. Dacă va câștiga la Paris vor spune cu siguranță că numai pe zgură poate și tot așa? * E amuzant cum C.T.P. își schimbă radical analizele privind-o pe Halep. Acum era superentuziast. Cu puțin timp în urmă a criticat-o dur. Sau numai el are voie?  E abordat mereu ca specialist în tenis, nu ca un simplu telespectator de acasă, cum aș fi eu…
TVR a încetat să fie Canal Public. Felul în care a prezentat mitingul PSD m-a convins definitiv. * Zeicescu formulează intrebări în care este inclusă și opinia ei. Vrea să ne convingă că se pricepe la absolut orice (ieri la fotbal, azi la tenis).
Dan Petrescu se compară spontan, neîntrebat de nimeni, cu Zidane. El afirmă că ar reveni la CFR (de unde pleacă pe bani mulți în China) în timp ce Zidane n-a spus că ar reveni la Real Madrid. Urlă țara de modești!
V-aș ruga să ne comunicați dacă vedeți în newsfeed postările mele de pe paginile Psihologul muzical sau cea personală. Mă refer la Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here