AUDIENȚE ȘI CIREȘE

cirese aMANIPULARE PRIN OMISIUNE

Vă anunț că speculez, dar strict cu materialul clientului. M-a interesat mereu ce se sprie pe pagina de media, ce cifre de rating apar, ce modificări sunt. Nu cred că sunt singurul. Petrișor Obae a făcut o treabă bună, dacă nu l-aș fi prins cu unele abordări dubioase pe linie de radio. Despre ele am mai scris. Acum, când l-am văzut de câteva ori invitat la TVR, observ că a schimbat tehnologia editorială. Publică doar primele 5 clasate, deși avea loc, de regulă, de 20 de locuri, iar acum, când TVR transmite Eurovision-ul pe mai multe canale nu ne dă nimic. A sărit ziua de marți, a trecut de la luni la miercuri. Italienii anunțau cifrele de rating la SanRemo exact la primele ore ale dimineții, după fiecare seară de transmisie. Așa e normal. E post public. De ce nu putem fi informați cu astfel de cifre, care sunt obligatorii, în spiritul transparenței. Când TVR a sărit pe primul loc, a venit imediat comunicatul de la Instituția din Calea Dorobanți. Domnul Obae nu cunoaște regulile echidistanței, ale fair-play-ului minimal. Asta se vede și din comentariile, pe care le face adesea. Diseară participă și România în concursul transmis de la Kiev. Presupun că de data asta vom avea referiri exact despre audiențe de la cineva!

PRIMELE CIREȘE

Eu sunt fan. Am văzut ce s-a scris, ce s-a spus despre cireșele românești, despre faptul că recolta e compromisă, sau vine târziu. Eu am găsit la parter cireșe de 35 de lei kg. Am luat și am observat că n-au gust, doar formă și culoare. M-a avertizat doamna că nu-s de la noi, că ea n-a îndrăznit să mănânce. Voi persevera. Sunt puține fructele pe care le urmăresc cu atâta pasiune. Mi-am pus o dorință, așa că ceva tot voi afla. Și voi continua să caut cireșe adevărate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 2 = three

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>