B.O.R. FACE CURAT ?

Episcopul Corneliu (foto stânga) şi preotul Cristian Pomohaci (foto dreapta) sursa foto: Adevărul

Episcopul Corneliu (foto stânga) şi preotul Cristian Pomohaci (foto dreapta)
sursa foto: Adevărul

Părintele folclorist-homosexual Pomohaci a fost exclus ! E o veste aproape de normalitate. A durat cam mult. Citim din presă, auzim la teve că mai sunt cazuri în rândurile fețelor bisericești. Pedofili, homosexuali. Nu toți cântă pe la nunți, deși, cred că ar face-o!

Narcisa Iorga mi-a luat-o înainte. Am vrut să fac trimitere și eu la numeroasele acuze venite din partea unor preoți, dar și din partea unor enoriași revoltați la adresa victimelor NEVINOVATE de la Colectiv. Acum constat că s-a așternut tăcerea pe meleagurile noastre. Nu se mai enervează nimeni.

Ce știți, tantile și nenii, care spuneau despre tinerii din Colectiv că sunt sataniști, zic ceva despre scandalurile de pedofilie și homosexualitate din Biserică?”

Alte poziții am găsit aici.

https://www.flacaraortodoxiei.ro/2016/11/preotul-care-castiga-800-lei-luna-300-imparte-copiii-sat.html#.WXrbSZhtDSk.facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − 1 =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>