Bon Jovi, The Cars, Moody Blues, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe fac parte din Rock and Roll Hall of Fame

0
2

Jon Bon Jovi si Richie Sambora aDe sâmbătă, 14 februarie, Rock And Roll Hall Of Fame este mai bogat cu câteva nume, dintre care amintim pe Bon Jovi, The Cars, Moody Blues, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe. Evenimentul a avut loc la Cleveland.
Formația Bon Jovi a urcat prima pe scena de la Public Auditorium. Jon Bon Jovi, David Bryan și Tico Torres i-au avut alături pe foștii colegi chitaristul Richie Sambora și pe basistul Alec John Such. Jon Bon Jovi a avut un discurs lung de 20 de minute, pe care a mărturisit că l-a tot scris și rescris de câțiva ani buni. Au cântat câteva dintre piesele preferate de public: „Livin’ on a Prayer,” ”You Give Love a Bad Name” și „It’s My Life”.
Nina Simone, care a murit în 2003, a beneficiat de un moment emoționant oferit de artiști pe care i-a inspirat. Astfel, au urcat pe scenă și au uimit spectatorii prin modul în care i-au cântat cântecele, Lauryn Hill, Andra Day și Mary J. Blige. Sam Waymon, fratele artistei a fost prezent la ceremonie și mulțumit în numele Ninei Simone.
Cea de-a 33-a ediție a Galei Rock And Roll Hall Of Fame a avut și un tribut pentru Tom Petty, care a decedat în octombrie 2017, la vârsta e 66 de ani. Formația The Killers a primit aplauze la scenă deschisă pentru interpretarea pieselor „American Girl” și „Free Fallin’”.
Trupa Moody Blues a fost cea care a încheiat gala.
 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here