BRAVO CINEMA CITY !

cinema city aAplaud gestul de a răspunde unei postări pe site și FB. Sigur că nu sunt satisfăcut de întregul conținut, dar mă bucur că oamenii înțeleg cât de important e să reacționezi. Dacă ar proceda așa și cu informarea viitorilor spectatori cu prețiurile la bucată, nu în general, dacă vor adapta programul la condițiile meteo reale, la vârsta publicului țintă (a unor filme), atunci va fi mult mai bine pentru toți.

”Bună ziua,

Am luat cunoştinţă de nemulţumirile dumneavoastră şi dorim să facem câteva clarificări.

Preţurile tuturor categoriilor de bilete sunt afişate atât pe site-ul nostru, în dreptul fiecărei locaţii, cât şi la casele de bilete, pe ecranele tip plasmă, după cum puteţi vedea şi în imaginile de mai jos, realizate la casieriile Cinema City din AFI Cotroceni.

Din câte înţelegem, spectacolul la care aţi mers dumneavoastră a fost unul în avanpremieră, întrucât premiera oficială a „Despicable Me 3” este vineri, 30 iunie. Datorită faptului că reprezintă proiecţii speciale, care au loc înainte de lansarea filmului, aceste avanpremiere cinematografice au şi un preţ unic, care este de asemenea afişat la case şi pe site. După premieră, puteţi beneficia de reducerile pentru copii, pensionari etc. Colegii noştri de la casele de bilet vă stau la dispoziţie dumneavoastră şi tuturor cinefililor care ne trec pragul, pentru orice informaţie în acest sens.

În ceea ce priveşte spectacolele matinale, acestea sunt introduse în programul cinematografelor noastre începând cu ora 11. Din păcate, aceste show-uri nu pot fi introduse mai devreme, din motive operaţionale: mall-urile în care avem cinematografe se deschid la ora 10:00, iar colegii noştri au nevoie de timp pentru curăţenie şi pentru a se asigura că este totul în regulă înainte de venirea primilor clienţi. Apoi la 10:30 se deschid casele de bilete, iar la 11 încep proiecţiile.

Sperăm că am reuşit să răspundem tuturor nelămuririlor dumneavoastră şi vă stăm la dispoziţie pentru orice alte întrebări. Vă aşteptăm cu drag la cinema!

Best regards,

 

Adela Ghidoveanu

Marketing Executive

             cid:image001.gif@01CDDC3B.ACB44950

Cinema City Romania

Bucharest, AFI Palace Cotroceni  

4 Vasile Milea Blvd, Floor 1, District 6         

 

 

 

RĂSPUNSUL MEU. 

cinema city 2 aStimata Doamna,
Apreciez efortul Dumneavoastra de PR, dar cred ca ne subapreciati. Aratat-mi unde scrie la casa de bilete ca FILMUL invocat are alt pret, unde scrie pe AFIS ca are pret intreg. Tot ce ati trimis tine de politica generala a firmei si daca aveti impresia ca sta cineva sa faca studiul panourilor va inselati. Preturile le puteti afisa la reclama filmului in sine. La Cinemagia, de exemplu nu exista pret la vedere, iar pe afisul publicat nu scrie Avanpremiera. Dvs cereti ca noi sa invatam regulile interne? Chiar si asa panoul cu preturi de la Afi nu arata 34,00. Aveti un singur loc unde scrie. N-aveam cum sa-l vad, pentru ca tanarul de la casa n-a aratat nimic. A afirmat doar ca asa e. Avanpremiera, deci pret intreg. Acolo, unde se plateste, se pune si pretul specific pentru ACEST FILM nu in general! Ca doar nu aveti 10 avanpremiere pe zi.  Repet, nu sunt toti romanii obligati sa aiba acasa internet. Eu fac presa. Incercati sa ne educati si bine faceti. Dar nu ne subaperciati! De exemplu, eu m-am informat de aici de fiecare data. Am vazut in acest an toate filmele pentru copii. N-am avut probleme niciodata. Acum intelegeti unde e buba?

 

despicable me 3P.S. Ies copiii de la film și vor la toaletă. Trebuie să reintre în spațiul îngrădit. Dacă paznicul nu e amabil, ai încurcat-o. O săgeată la ieșirea aia prin spate, o îndrumare nu face rău. Sigur că în timpul filmului e simplu, dar nu toți renunță la minute de film pentru asta. Sucuri, ape, răcoritoare, popcorn, dulce…se adună. Hai că se poate găsi o cale decentă, nu la mica înțelegere. Ai dat aproape un milion și stai să cauți o toaletă într-un mall ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 × one =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>