Claudia Pavel a lansat single-ul “Privilege”

0
26

Claudia Pavel CreamClaudia Pavel lansează single-ul „Privilege“, o piesa pop-soul, cu o poveste de dragoste induiosatoare.
 
Single-ul este produs in Suedia de aceeaşi echipă cu care lucrează si Céline Dion, dar cu care şi Claudiaa colaborat pentru hitul „Don’t miss missing you“.
“Privilege” emană o încărcătură emoţională puternică. Cu toate că sound-ul pop al piesei dă senzaţia unei poveşti de dragoste cu final fericit,Claudia cântă despre o iubire aproape imposibilă şi apăsătoare.
Eram în căutarea unui single care să mă reprezinte şi de aceea am ales să colaborez din nou cu producătorii albumului meu “Wrong Girl for That”. Şi alături de ei s-a născut această piesă superbă, care este despre dragoste – iar eu cred în dragoste în toate formele ei“, a declarat Claudia. „Până la urmă, dragostea este un privilegiu“, a adaugat artista.
Pe viitor, Claudia Pavel îşi doreşte să lanseze albumul cu numărul şapte, însă între timp lucrează la mai multe single-uri și la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB. Artistă se numără printre primele cântărețe din România ce au avut single-urile difuzate în întreaga Europa.
 

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here