CORESPONDENȚĂ PE HÂRTIE

felicitare aE  o raritate să primești scrisori și ilustrate în zilele noastre. Pe vremuri eram colecționar de ilustrate, vederi. La Costinești adunasem peste 5000 la sediul Radio Vacanței. Oamenii scriau când ajungeau acasă. O senzație extrem de plăcută. Acum, primesc, foarte rar, scrisori de la ascultători. La confirm primirea în emisiune, dar o voi face și aici. Cu precizarea că citesc destul de greu scrisul de mână.

Mulțumesc unui grup de brașoveni (Maria, Stepahn Alex, Mona, Denisa, Elena, Florian, Pompilia Victor, Adi, Marry) care urează pentru tot anul. Pe ilustrată scrie 70, dar mai am până acolo! :)

Din Braunschweig a primit o altă ilustrată frumoasă, dar nu reușesc să descifrez semnătura. Din păcate nici data expedierii.

Marius Cătălin Grierosu a scris din penitenciar, de la Botoșani.  Mi-a furnizat date biografice și o poezie. În detenție a descoperit importanța radioului. E un text impresionant, venit de la un fost ofițer SRI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × seven =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>