„Disney in Concert – Frozen” cu Orchestra Simfonica Bucuresti la Sala Palatului (27 mai)

Regatul de Gheata Frozen 27 maiOrchestra Simfonică București, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, va asigura coloana sonoră a proiectului „Disney in Concert – Frozen”. După succesul înregistrat anul trecut în turneul național și spectacolul sold-out de la Sala Palatului cu proiectul „Disney in Concert: Magical Music from the Movies”, organizatorii au invitat și în acest an Orchestra Simfonică București pentru a asigura acompaniamentul muzical al show-ului original „Disney in Concert: Frozen”.

Disney creează vise și exemple, iar muzica susține întregul proces creativ al acestui univers. Este o încântare să duci mai departe poveștile care au fascinat o lume întreagă și să dai, la rândul tău, rod unui vis. Suntem onorați să facem parte din acest proiect pentru a doua oară și să dăm viața filmului Disney conform partiturilor originale venite direct de la studiouri,” a declarat Cătălin Oprițoiu, fondator al Orchestrei Simfonice București.

Orchestra Simfonică București, împreună cu Paula Seling și Dalma, pășește pentru a doua oară în lumea magică Disney, de data aceasta în cadrul unui spectacol bazat pe cel mai iubit desen animat, „Frozen”. Lor li se alătură în aventură GEØRGE, artistul cu o versatilitate ce îi va permite să interpreteze trei personaje. De asemenea, pentru că “Frozen” este un film cu o coloană sonoră desăvârșită, pe scenă va urca și Corul Accoustic, care va da voce simpaticilor troli pețitori, dar și pieselor compuse pentru cor.

Filmul „Frozen – Regatul de gheață” va rula dublat în limba română, păstrând dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, în limba română.

Evenimentul „Disney in Concert: Frozen” este un concept original Disney și o producție realizată sub licența Disney. Show-ul, potrivit pentru orice vârstă, va avea loc sâmbătă, 27 mai, la Sala Palatului. Biletele se găsesc pe eventim.ro și în rețeaua eventim.

One Response to „Disney in Concert – Frozen” cu Orchestra Simfonica Bucuresti la Sala Palatului (27 mai)

  1. Dezamagitor pt copiii in film orchestrat fara nimic dinamic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + = 13

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>