E GREU FĂRĂ OPOZIŢIE!

0
4

Suntem într-o situaţie aproape fără ieşire. După prestaţia penibilă a Opoziţiei la presupusa Moţiune de Cenzură, după discursurile arogante ale Puterii, după insistentele apariţii ale inculpatului Ponta, concluzia e că NU avem perspective ! Poate un Tsunami, poate o forţă politică nouă, curată, puternică să genereze ceva bun pentru noi. Ceva de import?  🙂  Să sperăm la ceva din partea Preşedintelui? Pardon, e absent…Apare Liviu Dragnea, un alt nepătat, iar presarii îi sorb cuvintele…
V. Ponta nu ne poate lămuri ce va fi cu RADET, subiect care ne interesează pe toţi. Spune că e decizia politicului din Consiliu, iar el nu vrea să se mai bage în politică. Nu-i drăguţ? Deci căldura nu ţine de nimeni, pentru că RADET are datorii fabuloase…Să nu mergem cu mizilicuri la premierul rămas în funcţie, chiar dacă suntem ruşinea Europei!
 
P.S. Textul de două pagini al Moţiunii a fost unul pueril. În plus vorbitorii din Parlament a arătat că nivelul scade, că şi fără Băsescu avem scandal, mahala, conflicte. Ponta a adus documente ca s-o acuze pe Gorghiu. Nu cu probe. Gorghiu a răspuns şi tot aşa…Neplăcut, urât, ineficient! Dealtfel PNL a anunţat că nu va negocia cu cei patru lideri „compromişi” ai Puteriit timp Ponta e premier.
P.S. 2 Liberalii au anunţat un miting cu 15.000 de oameni, dar n-au venit nici 5000! Nu-i aşa că n-avem Opoziţie? Că cetăţenii sunt mulţumiţi şi fericiţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here