Emil Boc anunţă că preselecția naţională Eurovision 2018 va avea loc la Cluj

eurovision song contest aArticol preluat din Adevărul

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunţat că în şedinţa Consiliului Local s-a aprobat un acord de principiu privind organizarea Eurovision România 2018 la Sala Polivalentă, ce are o capacitate de 10.000 de locuri, scrie Mediafax.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 19 ianuarie-11 februarie, iar Boc a propus alocarea de la bugetul local a sumei de 550.000 de lei.

„Municipiul Cluj-Napoca va participa în parteneriat cu Televiziunea Publică la organizarea Selecţiei Naţionale Eurovision 2018. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă Cluj-Napoca în perioada 19 ianuarie – 11 februarie 2018, şi vom propune alocarea de la bugetul local a sumei de 550.000 de lei ca susţinere financiară a acestei competiţii. Cu o capacitate de 10.000 de locuri, Sala Polivalentă are în dotare toate facilităţile corespunzătoare desfăşurării unui asemenea eveniment de interes naţional, fiind cea mai modernă şi încăpătoare construcţie destinată unor astfel de competiţii. Este normal ca evenimentul să aibă loc aici iar organizarea selecţiei naţionale Eurovision confirmă statutul Clujului de capitală a sportului şi a spectacolelor de calitate“, a spus Boc, citat de Mediafax.

Bugetul total al Selecţiei Naţionale Eurovision 2018 se ridică la peste 1,8 milioane de lei.

Puteți citi articolul în întregime aici:

http://adevarul.ro/entertainment/muzica/emil-boc-anunta-spectacolele-selectiei-nationale-eurovision-2018-vor-loc-cluj-bani-vrea-aloce-edilul-1_5981cc995ab6550cb8b0a965/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × = 3

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>