FRUMOASA ȘI BESTIA

the beauty and the beast movie 2017 aAm văzut cum se oferă o non-știre la Antena 3, campioana manipulărilor ultimului deceniu. E invitat un tinerel de la Coaliția pentru familie (cei care au strâns 3 milioane de semnături în favoarea căsătoriilor heterosexuale ,sau împotriva celor homo!) pentru o simplă postare pe Facebook privind filmul lansat acum câteva zile de Disney. Omul explică, spre mirarea lui A. Ursu că ei n-au cerut interzicerea filmului, pe care nici nu l-au văzut, dar au auzit că e ceva în neregulă, că e o trimitere la o relație gay și că au auzit că și alții au cerut interzicerea. Adică ar fi vorba de o secvență, poate două, care i-ar irita pe puriștii care nu au aflat încă faptul că nu devii gay uitându-te la desene animate sau filme artistice. Dealtfel colega lui Ursu i-a atras atenția invitatului că homosexualitatea nu se ia pe această cale. Asta, după ce pe burtieră au scris că e ”scandal uriaș” generat de filmul ”Frumoasa și bestia”.

Coaliția pentru familie nu e preocupată de cazurile grave generate de ”Balena albastră” care circulă pe internet. Apropo, filmul sus amintit există deja online și subtitrat, așa că oengistul putea vedea înaintea venirii la A3. Tot asta puteau face și gazdele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight × = 32

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>