HOLBARI …

bicicleta voucher bucuresti aEUROSPORT NE OFERĂ NATAȚIE ȘI SCRIMĂ…

Spre bucuria mea văd Campionate Mondiale, dar observ că sportivii noștri lipsesc de la aceste competiții de la Budapesta, respectiv Leipzig. După mai multe zile atractive de Turul Ciclist al Franței! Lipsesc din prim plan. De participat, au participat și românii. Cel puțin până pe 25 iulie, asta e situația!

TICHETE PENTRU BICICLETE

Știrea a apărut la ProTV, marți la 13,15. Primăria Generală a anunțat că oferă vouchere (pe bonurile de la Registratura PMB scrie vocher) de 500 lei, pentru a încuraja achiziționarea de bicilete, trotinete electrice, ș.a.m.d. Vestea s-a dus din om în om peste tot. Coada a crescut rapid, a ajuns în stradă. S-a anunțat apoi că se poate rezolva și pe internet înscrierea. Nu știu cum va fi (chiar sunt direct interesat) dar problema e unde vor circula oamenii?  Acțiunea de imagine a reușit. Ce magazine sunt implicate nu se știe, cam în ce anotimp vor sosi voucherele nu se știe. Cum va decurge procesul de achiziție? Dacă vor fi 5-6000 poate și 7000 de doritori, care lanț de magazine face față cu produse de calitate? O bicicletă bună e mult peste 500, așa că mulți vor plăti diferența. Vor fi și oameni care nu-și permit. Vor găsi oare produse care să se încadreze în preț? Magazinele sunt private, nu?

JURNALISM EGOCENTRAT

Moderatorul a adresat o întrebare invitaților la DigiSport Matinal (21.07). A vrut opinia lor privind dreptul de a juca în Cupe Europene a unei echipe departamentale, ca CSA Steaua. Continuă campania anti-FCSB a trustului și a ziarului GSP. E chiar amuzant, știind ce conflict există între RCS și Intact. Echipa, care nu există încă, n-a jucat vreun meci, vrea să participe în Champion’s League. Poate peste 3-5-10 ani. Foarte frumos să ai aspirații. Era cazul ca gazda să cunoască Regulamentul. Nu să citeze din auzite diverse persoane. Când invitații au exprimat păreri contrare opiniilor proprii, a sărit la ei, a încercat să-i convingă că da, CSA poate juca oriunde. I se pare, tot moderatorului, că e o performanță să joci în turul trei preliminar cu case pline cum va fi la Dinamo-Bilbao, FCSB- Plzen, Craiova- Milan. Păi, tragerea la sorți poate fi considerată PERFORMANȚĂ? Dacă echipele noastre merg mai departe, atunci putem vorbi elogios, cu elan. Că se vând bilete la Dinamo? De câți ani n-a jucat echipa într-o competiție europeană? Parcă 5… Nu-i firesc ca suporterii să vină la meci?

PART TIME-UL E ILEGAL?

Cei care nu au alt contract, vor plăti CAS și CASS ca și cum ar lucra întreg programul. Adică angajatorul va plăti așa. Se prezumă că toți sunt hoți, că de fapt, lucrează normă întreagă, dar figurează part-time. E o formă de PREZUMȚIE DE VINOVĂȚIE!  Discuția am prins-o pe B1TV cu gazda, L. Botin. Nu știu dacă legea va fi ca atare. Vom afla curând.

NICU COVACI LA REALITATEA TV

M-am bucurat, am semnalat pe FB ca să vadă cât mai mulți. Rareș Bogdan părea entuziast și nepregătit, neinformat. A anunțat Pașa Hassan a intrat altceva. A anunțat Baba Novac, a intrat același altceva. Lipsă de respect față de public. Când ai probleme tehnice, nu e rușine să explici, să spui ce s-a întâmplat. Și prezinți scuze față de artist și public. Altfel, e bine că s-au promovat evenimente apropiate, inclusiv WolfBlues.

IAR CSA STEAUA? 

Conferință de presă a celor de la CSA cu Fane Iovan, Ion Ion, Marius Lăcătuș, șeful Clubului. Se transmite în direct pe DigiSport1. Vineri la prânz. Abuziv, sufocant și fără conținut. Să tot auzi ce vor face, când vor face, la ce bun? Cred că e un scenariu scris prost de un fan Kafka. Șeful se laudă cu performanșele trecutului, dar care în 2003 au zis pas, care din clipa aia n-au existat. La tenis poți fi cel mai bun jucător al lumii, dar dacă dispari un an sau doi, revii de la zero. După 14 ani ce poți face? Se laudă cu baza materială, cu infrastructura? Din banii cui? O ipocrizie teribilă!

DUELUL PIANELOR

* Cine te-a făcut om mare cântat de un băiețel de 6-7 ani!!! Sanda Ladoși e singura invitată identificată de mine inițial. Apoi am aflat că era vorba și de Amna, Miruna Ionescu și Armand Calotă. Proba de blues cu rime improvizate e simpatică… În Juriu erau Silvia Dumitrescu, Tudor Turcu, Mihai Pocorschi… O ediție cu mai mulți copii…Viața noastră unde e? (cântată cu patos de un puști)… Au cântat copiii cu adulții și n-a fost rău… Diandra Bancu (foarte bună!) și alți trei au luat primul loc! Pe locul doi au fost doar doi. Sezonul doi se încheie aici, ne spune guralivul Adrian Enache. We Are the World, We Are the Children la final.  Cu jurați cu tot! Plăcut moment!

SPORT CANICULAR

* Irina Begu a obținut două victorii mari după zile epuizante la București. A luat titlul la simplu și la dublu, alături de Raluca  Olaru. Performanță remarcabilă, de aplaudat. * Dinamo a pierdut acasă de la FC Botoșani. Gazdele au ratat enorm, oaspeții au profitat, eficient. La DigiSport în studio erau numai dinamoviști. Așa că o înfrângere acasă nu seamănă cu o victorie chinuită a FCSB în deplasare. Conform echipei lui R. Naum era și un 11 metri de dat pentru Dinamo. Jenantă abordarea, ca să nu zic revoltătoare, strict fotbalistic. * Conferința de presă cu Dică și Alibec, înaintea meciului cu Plzen, a arătat ce presă avem. Întrebări mai stupide e greu să găsești. E drept că și răspunsurile pe bază de lozincuțe, în limbaj lemnos, te seacă la suflet sau creier, depinde de gradul de implicare. * O nouă temă pentru mai mulți jurnaliști, printre care și Dan Filoti, este cine aduce mai mulți spectatori pe stadioane. E clar că Steaua a fost mereu în față. ”Coregrafiile” dinamoviștilor sunt cele mai spectaculoase, dar banii vin din biletele vândute.* Stanciu nu mai e dorit de unii șefi din Belgia și se vorbește despre un eventual împrumut al său, nu se știe unde. * Jakolis a fost împrumutat la Apollon din Cipru.* Un amical, un prim joc al echipei CSA Steaua, a ocupat o pagină în GSP. E delirant. O echipă de Liga a 5-a. Un penibil exercițiu de imagine al celor de la Armată! * Tot o pagină ocupă și cele 4 medalii mondiale obținute la Plovdiv de canotorii noștri. Două de aur și două de argint! Au fost și 4 locuri 4 ceea ce e dovada că revenim în elită.

CINEMA , MON AMOUR

Emisiunea Bon Ton de la Digi24 mi-a oferit șansa să aflu câte ceva despre oamenii de la Piatra, care au refăcut un cinematograf, prin entuziasm, voluntariat. Un reportaj pozitiv și cu mult sens. O sală părăsită de administrația locală a fost recuperată și redată publicului de adevărații iubitori de film!

TVRHD  va transmite C.M. de kaiak -canoe la care participă 62 de țări. Va fi în Argeș (27-30 iulie) la Baza Nautică Bascov-Budeasa. * TVR va prelua și Champion’s League și Europa League la fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × five =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>