HOLBĂRI CU DE TOATE

Diana-Munteanu-Florin-Ristei-Prietenii-de-la-11 Antena 1Despre filme nu prea scriu, deși vizionez multe, despre talk-show-uri repetitive nu prea povestesc pentru că nu zăbovesc asupra lor. TVR1 a mai crescut la orele dimineții, chiar dacă Zeicescu e tot agitată și agresivă. Conținutul e de interes. Canalele muzicale vor deveni subiecte curând. Prefer VH1 Clasic, dar e bine să vezi și MTV Rocks. Sper să primesc cronicuțe și de la voi, după diverse holbări. Promit să public tot!

 

*Prietenii de la 11. Despre simularea actului sexual oral cu banane la un bal de boboci discută vioi și Ristei cu Diana (cu un decolteu necontrolat) și o colegă veselă pe la 11,20 (A1). Ruxandra Luca a adus cu ea picioare frumoase. Are o pagină (Mom &More). A stat doi ani cu copilul acasă. Acum face materiale și dă sfaturi. Ce trecere rapidă de la un subiect serios la altul.

* Am trăit cu maximă tristețe, după o maximă speranță, meciul Simonei cu daneza Wozniacki. N-a jucat aproape nimic. A și recunoscut acest lucru. 0-6, 2-6. Fără istoric, fără comentarii. Poate că în a treia partidă își amintește că are un prestigiu de apărat, mai are de luat niște bănuți pentru ea…pentru familia ei numeroasă!* Am aflat cu bucurie că va fi ”Cetățean de Onoare al Bucureștiului”. O decizie deșteaptă, chiar dacă ea e din Constanța!

* Spre norocul meu, am urmărit meciul din Israel la Telekom Sport. La reluarea de sâmbătă am ajuns la Pro X. Proteveii logoreici, mereu pe lângă realități. Tănase a fost schimbat, Gnohere a dat gol, iar ei vorbeau despre cum a greșit Tănase la o recuperare, deși era vorba despre Enache (categoric mai bărbos decât subțirelul Tănase). Firește că n-au cerut scuze. Asta fac oamenii cu educație!  Tot ei, proteveii, susțin că la Planici a fost 11 metri clar. O repetă de vreo 3-4 ori. Ești cu spatele la minge și te lovește în mână. Adversarul te împinge cu ambele brațe. Când Budescu e lovit în careu, ei spun că n-a fost, că era simulare. Imbecilitatea dusă la suprem. Dau și roșu…ei, nu arbitrul. Așadar am avut un arbitru olandez în deplasare și a ținut cu noi? Minunat pentru FCSB și rușine pentru lătrătorii de la ProTV.  * Un articol de sâmbătă din GSP scris de Ioanițoaia punctează iar, masochist, penibil și fără sens, greșelile de arbitraj care ne-au avantajat. Nicio țară nu are parte de astfel de jurnaliști. Noi, spectatorii putem spune orice, despre echipă, arbitraj, o facem fără impact oficial. O facem pasional, adesea fără acoperire. Ei, marii jurnaliști, ajung la foruri internaționale, ajung în mape de presă! Greu de înțeles ce vor să obțină. Mimezi cinstea când te știi necinstit ?!* Steaua VA FI ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ, DAR NU VA REUȘI MAI MULT PENTRU CĂ NU ARE CU CINE.

* Ion Vianu, un psihiatru, un cetățean, un luptător exemplar pentru drepturile omului, a fost prezent  la TVR2 în emisiunea doamnei  Daniela Zeca-Buzura. A fost o discuție bogată în teme, idei, informații. Pe 1 noiembrie este ziua doamnei, așa că-i spun de acum La Mulți Ani! :)

* TCDU...Cezar a fost Monsterrat Caballe și a fost bun. A avut și Orchestra Simfonică de la Ploiești pe scenă, acolo unde lucrează. CRBL s-a chinuit să fie Smiley. N-a fost ușor. De unde vii la ora asta? Ceva-ceva tot a făcut. Ozana iubește pe toată lumea foarte mult. Glumele cu jurații s-au subțiat, ca și Ozana. Totuși, showul place, e relaxant.

* RAI UNO mi-a reținut atenția din nou. A fost o sâmbătă rock. Cel puțin așa s-au exprimat italienii. L-am văzut pe E. Ruggeri cântând bine Walk On The Wild Side al lui Lou Reed. S-a vorbit și despre textele punk, despre artiștii punk, am auzit și un The Clash în variantă acapella. S-a cîntat Heroes al lui David Bowie. Mi-a plăcut Ruggeri pentru că a și explicat cum erau curentele muzicale și sociale. Paola Turci a cântat Because The Night (Patti Smith), Loosing My Religion (REM). S-a făcut și un sondaj cu telespectatorii. În duel cu The Rolling Stones, a câștigat The Beatles. Au fost momente dedicate musicalului rock, cu Jesus Christ Superstar, Hair și Grease. Îmi place implicare artiștilor italieni în acest proiect inteligent conceput.  Ediția viitoare va aparține marilor voci.

* Leonard Miron este la Antena Stars  (Agentul VIP) și povestește cum e viața în cuplu de gay după 17 ani. Leonard a absolvit a treia facultate.* Comoderator este și Adriana Bahmuțanu (n-am mai văzut-o de ani, pentru că eu nu ajung la acest canal). Mai vorbea o duduie, dar n-o știu. * Sanda Ladoși se reinventează, zic ei. 15 kg a slăbit. A ținut o dietă cu carbohidrați. Face mult sport. Cu antrenor personal. Are doi copii, iar fiul ei e îndrăgostit de mama lui cea nouă! Pregătește un spectacol la Circul Globus… * Ținutele doamnelor gazde sunt din alt film…Poate sunt concurente la ”Bravo, n-ai stil!” * Compact B. a făcut un playback, a spus, prin Leluț Vasilescu, 10-12 vorbe și gata, genericul de final. Nu mi- s-a părut o alegere inspirată pentru trupa lui Adrian Ordean și Costi Cămărășan, cu invitatul Leo Iorga (el n-are voie, grație justiției bolnave, să se numească  Compact). Mă refer la apariția în astfel de condiții. Dimineața au fost la ProTV.  Și a douăa zi, sau a treia, la Antena 1.* Oana Zăvoranu, pe același post, dar în altă emisiune, ne-a asigurat că ea nu cedează la avansurile unor femei pentru că ei îi plac bărbații! Liniștitor.

* M-am uitat și la meciul Bistrița- CSM București la handbal fete. Ca să mă lămuresc asupra potențialului real al echipei campioane. În poartă a fost Grubisici…O singură româncă în echipă, poate două…Manea și CureaJorgensen e o altă achiziție ștreasă…Bazaliu a intrat în min 10, dar n-a fost lăsată mult, deși are calități excepționale…Curea e de națională, dar nu e convocată. Și acolo tot antrenor străin!* Min 14 a intrat și Neagu…Apărarea e varză și acum…goluri de pe pivot…8-9 în min 16…Este și Udriștoiu în echipă…Antrenoarea schimbă echipa permanent, dar asta nu e o soluție! 8-13…Mehmetovici e utilă la contra…în Danemarca n-a fost…Neagu centru, Bazaliu inter…cum să se omogenizeze, dacă la fiecare fază e altă echipă ? 9-17 pe contraatacuri…dar la astfel de adversari nu e greu. Jacobsen e altă apariție slabă…Gazdele nu aleargă în apărare…10-19  Public frumos și entuziast. Grubisici nu prea apără…12-24 la pauză! Mie-mi este clar că antrenoarea nu are nicio treabă cu schemele, cu strategiile. Puținele faze spectaculoase au fost create de fete (de regulă ale noastre). Nordicele par rigide, nemotivate…Ce campionat avem, dacă se ajunge la astfel de scoruri? 27-46!

* Ce se petrece cu cei eliberați din penitenciare? Ministrul justiției nu știe câți vor fi, că e vorba de violatori, criminali, tâlhari…Perspectivă minunată pentru noi toți. E drept că nu politicienii abordează subiectul, ci analiștii și jurnaliștii, eventual oengiștii…

* Despre Colectiv s-a discutat la RealitateaTV și Digi24. Vlad Voiculescu a dat explicații la ambele posturi. Legat de un raport care a dispărut. Apoi a apărut. Ciudat e că Vlad Voiculescu a venit la minister după Colectiv, deci nu înțeleg de ce este el tras de urechi. Raportul exista din 3 ianuarie 2017. Are și număr de înregistrare.  De ce oare nu-s trași la răspundere cei care se ocupau de Sănătate înainte și în timpul tragediei???

* Handbalistul Marius Novanc a ajuns la ”Vorbește lumea” grație calităților sale de bucătar pasionat! Se cântărește zilnic…

* Continuă să apară pe B1 (preponderent) un tip antipatic, constant superior. Bogdan Bărbuceanu e avocat, dar e un dedicat susținător al fraților roșii, ca el, în obrăjori! Sare ca ars la orice critică din studio, indiferent despre ce domeniu e vorba.

* Nimic nu e mai chinuitor decât o discuție fotbalistică la ProX cu Ioana Cozma gazdă vijelioasă, nerăbdătoare, agresivă și Falemi invitat. Cel din urmă a devenit un gânditor, un filosof al sportului. Și azi (26.10) tot despre Alibec se discută. Talentul nu e suficient. Răsfățul prea lung l-a adus aici la 27 de ani! Sunt curios să aflu cine cumpără o rezervă, un jucător care nu prinde nici naționala!

* N. Stanciu a jucat destul de slab la Anderlecht, iar conflictul cu antrenorul e evident. A fost schimbat în min 70. Madam Prodan (impresara) a făcut declarații belicoase care-l pun pe Stanciu în postură ingrată. Probabil că va fi nevoit să plece din Belgia.

* Meci de Cupă la Botoșani, cu CFR Cluj. S-a ajuns la lovituri de la 11 metri. Portarul Pap al gazdelor a apărat de două ori. Ratează și căpitanul Bordeianu(tras prost). Ratează Deac. Botoșani merge mai departe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ one = 9

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>