HOLBĂRI FIERBINȚI…

sport_on_tv_187705*Steaua va juca cu Sporting Lisabona și șansele, în opinia mea, sunt de 45 %. Este echipa de pe locul 3 din Portugalia. Viitorul va juca cu F.C. Salzburg, campioana Austriei. Nu-i o echipă mare, dar e puternică. Zic aici 35% șanse. * Becali, după un dialog direct cu Dumnezeu, a tras concluzia că nu e rău, că numai de Sus vine ajutorul pentru echipa lui. A recunoscut că Sporting are prima șansă! Toți erau împotriva noastră!* Primul joc va fi pe 15 august. * GB a amintit de faptul că Statul nu are grijă de brand-ul Steaua. Altfel a ironizat total necreștinește adversarele din țară, Craiova și Dinamo. * Fără bani nu se poate, a subliniat din nou! * După sufletul lui Nicolae, care e foarte cuminte, ar trebui să câștigăm C.L. *  GB s-a jucat permanent cu mătăniile din mână. Fiind lângă microfoane, s-a auzit mereu…Cum se poate bucura un creștin de eșecul altuia?* Mihai Stoica i-a invitat pe suporterii dinamoviști să facă coregrafii și la meciul cu Sporting. Tot din cele premiate de Europa. * Trufia e nelipsită discursul lui.* Nu vrea să vorbească despre Viitorul, nu vrea să-l supere pe Gică. El crede că a jucat cu Hapoel Tel Aviv. Nimeni nu l-a corectat. Nici slugile. * Firește că jurnaliștii DigiSport au luat poziție fermă pentru felul în care s-a exprimat patronul cu jilțul aurit. N-au fost critici atunci când Hagi a făcut mișto de FCSB care făcuse 2-2 acasă! Asta-i presa! Ăla e dement, dar ei, ce problemă au? * Mă și mir că n-a zis nimic de Astra. *Apropo,  Edi Iordănescu a făcut conferința de presă în engleză și s-a descurcat remarcabil. N-are echipă, dar are cultură!

* Mircea Lucescu a fost prezentat ca antrenor al naționalei Turciei. Cei de la DigiSport susțin, în mare măsură, că FRF ar fi trebuit să facă ceva pentru a-l aduce pe antrenor în România.

* Oare  se supără cineva dacă eu scriu aici că Dan Filoti e redus? N-am spus cretin. Adică reporterul lor, de la Bilbao, spune că e inadmisibil ce au făcut unii suporteri dinamoviști, intrând cu petarde și fumigene în stadion, iar el zice că galeria Dinamo e frumoasă, face coregrafii. Că se mai întâmplă. Ăla insistă și-i spune că nu e deloc normal ce au făcut acolo, că a fost nevoie de intervenția poliției, că acolo oamenii merg la meci cu familia, cu copiii…Nu cred că a înțeles. Radu Paraschivescu a încercat să explice mai pe limba lui, dar n-a reușit. Pancu a fost deranjat pe drept, de expozeul tendențios a lui Marcel Popescu (Craiova) care sugera că alții au luat 5 goluri de la Manchester City așa că 3 goluri de la Milan sunt o doză firească…În loc să se ocupe de echipa lui. Apoi s-a lamentat că oltenii joacă mereu în deplasare, că nu au stadion. Și e vina cui? Când Steaua era nevoită să joace la Pitești, la Cluj, sau la Buzău, nu era o problemă, dar Craiova, care are stadionul Extensiv în oraș, nu are cum să se descurce?  Același Filoti a aberat non-stop într-o dezbatere care putea fi interesantă. Paraschivescu a zis și el o dudă, încercând să sublinieze că suntem o nație fotbalistică inferioară. Are dreptate parțial, nu avem cultură fotbalistică.  Întreba și se întreba de ce se sărbătorește mereu acel 7 mai 1986 când a luat Steaua titlul în Europa? E simplu. Pentru că e un eveniment unic, ca o zi de naștere, un reper cert la care te vei referi toată viața. De ce nu fac așa și Juventus sau Milan? Îți explic eu Radule. Pentru că nu poți avea 3-4-6 zile de naștere! * Final de zi de fotbal în care Dinamo a pierdut cu 3-0 la Bilbao, Craiova cu 2-0 la Milano (66.400 de spectatori pe San Siro) și Astra cu 1-0 la Olexandria în Ucraina după un joc submediocru. * Viitorul a primit 4 goluri de la ciprioți* Patru echipe românești n-au înscris niciun gol. *FCSB a bătut în deplasare cu 4-1 în Cehia, nu în lumea a treia a fotbalului. * Chiar dacă un jurnalist, invitat la DigiSport, spune că Plzen a mai slabă decât Apoel. Cum a stabilit? * Normal că acum toate vor juca la sânge cu FCSB care va avea meciuri internaționale în plus. Măcar vreo două sau patru.

* Pepe moderează o emisiune nouă la A1. Cică e de vară. Cred că e pentru cei cu I.Q-ul în vacanță. Au piscine, au invitați, mima sub apă, intenții frumoase…

* Perfect-Imperfect de la TVR1, cu Emma Zeicescu e un program cu tonus. L-am prins de la 11,00. 4200 de persoane s-au pensionat de la M.A.I. Alți 2000 au documentele în lucru. De la M.Ap.N. au plecat mai puțini, dar problema e de securitate națională.* Puiu Popoviciu e condamnat la 7 ani cu executare, dar omul nu mai e în țară? Cum vine asta? Rețeta lui Ghiță funcționează? * Canicula face ravagiii…* Zeicescu, dacă are invitat, nu are răbdare să asculte, nu poate formula întrebări scurte. Adoră să se audă pe sine. Alăptatul în public, un subiect de dezbatere. În alte țări e legiferat. Firește că Emma a subliniat că a făcut copil la 33 de ani și că ea știe despre ce vorbește. Vorbește în nume personal. N-are nevoie de medic. Invită o blogeriță. Mituri pe tema alăptării.  siblondelegandesc.ro este adresa mămicii din studio. E săptămâna alăptării. Miruna Ioan, am aflat numele la final. * Am trecut puțin pe TVR-HD unde vorbea Grindeanu și scria prim-ministru!!! Nu se vedea semnul de reluare. Atemporal…

 

*Șerban Nicolae e obraznic, mitocan, total lipsit de minimă educație. Dana Grecu a avut o dialog exploziv cu primarul din Alexandria , care nu are salariu de 18.000, ci de 13.000. Salariu dublat? Pensii, salarii, discriminare…Salarii sub 2000 la majoritatea zice un domn cu papion, Dan Tănase (iubește expresia ”Noaptea minții”) care le zice corect în mare măsură..Pensionări în bloc din SRI  sau demisii? Treceri în rezervă așa, la grămadă. Cei care au lucrat cu Coldea…Contrele dintre Nicolae și cei doi invitați, au fost explozive. Senatorul a ironizat-o și pe Grecu de cîteva ori, care nu era suficient de tare, pentru a se apăra. Manualul de sport, este un alt subiect penibil lansat pe piață de cineva cu I.Q.-ul rătăcit prin istoria personală. Da, tebuie să se facă sport în școală. Fizic! *Șerban Nicolae s-a mutat după 20,00 la Ciutacu la România TV. * Pensii mai mari decât salariu…unii ies la 41 de ani ! *

La Digi24 dl. Țăranu spune ciudățenii. Aproape că laudă guvernul care ar vrea să elimine pensiile speciale.

România Tv se declară cea mai bună televiziune…de știri din țară în primele 7 luni ale anului! Chiar așa să fie?  Adică se fac clasamente pe profil? Tocmai am văzut cu a plecat din studio, platou marele om de presă și armată V. Pricină. Era supărat că puștiul moderator imberb, nu-l lăsa să explice cât și cum vrea el povestea pensiilor militare. Un alt abonat, avocatul peremist -pesedist, a găsit cine e de vină pentru sumele nesimțite de azi. Premierul Boc. El a folosit termenul de ”speciale”.E tare, nu? Bolcaș e nu numai un bradilalic ci și un bradipsihic perfect.

A decedat Patricia, fiica de 41 de ani a lui Marius Țeicu. Virus HTLB, o formă de leucemie rară. A3 a difuzat un ultim interviu cu Patricia realizat de Măruță în emisiunea lui de la ProTV. Patricia n-a avut nicio boală în copilărie. Dr. Streinu-Cercel explică ce-i cu acest virus. Mulți poartă virsul fără a face boala. Se transmite prin sânge, prin contact sexual, transfuzii, injectare cu drog…Alessandra Stoicescu declară ferm că nu era cazul. De unde să știi pe ce cale a ajuns acest virus în organismul regretatei Patricia? A spus mai multe prostioare din zona medicală și m-a surprins…

* Curg amenzile pe  Litoral din motive de igienă. Șeful OPC este deja atenționat, amenințat. Unii investitori sunt deranjați…Mai bine ar fi să fie în regulă cu toate normele.

* Dogaru, Coarnă la B1 TV. Zgomot imens. Dan Tănase e și el, dar n-a putut termina nicio frază. Gazda a mimat că-i dă cuvântul de trei ori. Sindicaliștii perverși urlă în duet. Silviu Mânăstire era cândva mai puțin tăcut. De fapt el e o.k. la monolog. Ca să vedeți cine e al patrulea, e Codrin Ștefănescu! Nervos că n-are loc, că nu e lăsat.

* Denise Rifai (Realitatea TV)  are sigur nevoie de un tratament și apoi de o școlarizare privind regulile dialogului, rolului moderatorului…Urgent!

* DigiSport are o problemă cu ”interesant”! Toți moderatorii de talk-show au fixa asta ? Joi l-am văzut pe Alex Tudorie (F.C. Voluntari) la Matinal. Un chin pentru un telespectator. Vorbește greu, se exprimă prost.N-are urmă de expresie pe față.Un jurnalist, Alex Drăguț,  și-a permis să-l judece pe Mircea Lucescu. Cică a declarat că venea și gratis la naționala României, dacă i s-ar fi propus și iată, s-a dus pe bani mulți la naționala Turciei. Lucescu n-a fost abordat concret și corect de Burleanu. Nesimțitul din studio putea afla asta fără efort prea mare, odată ce tocmai s-a difuzat un interviu cu Lucescu. George Dobre poate comenta meciuri, dar nu e apt pentru talk-show-uri. Sunt meserii diferite. Dealtfel a avut un lapsus tipic. A zis că FCSB a pierdut, pardon a bătut cu 4-1! Nici nu are rost să aprofundez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× eight = 48

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>