HOLBĂRI…MUZICI…FOTBAL VORBIT…ETC.

watching tv 3Am lipsit destul de mult din fața micului ecran. Am comentat, cu cine a vrut, câteva meciuri de fotbal și handbal, am urmărit în deplasare fiind  BBC One și alte canale britanice. De exemplu BBC6 a transmis un show Robert Plant ș.a.m.d. Canalele spaniole nu m-au atras în mod special, așa că voi reda doar notițele de acasă. Emisiunile dezbatere pe eternele teme cu Binom, Dragnea, miniștrii, DNA, justiție, remaniere ș.a.m.d. le-am vizionat doar pentru a extrage ceva din cele ce ni se întâmplă. Oricum așteptarea din seara de 12.10 le-a dat șansa ciripitorilor de toate culorile să speculeze. Se împacă, nu se împacă, se lasă cu demisii, sau numai cu una? Cine e în spatele lui X, dar a lui Y?  Am trecut la divertisment și filme( cel de la ProTV cu schimbul de prizonieri)…

CONTINUĂ CAMPANIA ANTIPRESĂ LA RTV

* Pe 12 octombrie la prânz am urmărit uluit un program la RomâniaTV. Se difuza o secvență, am numărat peste  20 de ori, în care Dan Voiculescu pupa mâna cuiva (bărbat cu glugă) și striga Aleluia. Era clar că era o petrecere, că e bășcălie. Nimeni n-a spus unde, de unde provine filmarea, cu ce ocazie, dar se cereau comentarii. Când cineva a vrut să spună ce gândește despre cel care a luat 10 ani pușcărie și a scăpat după doi ani, i s-au cerut dovezi pentru afirmații!!! Imberbul moderator n-a fost capabil să facă nimic cu acest extraordinar material (stupid și fără sens) deși s-a rulat în buclă până la enervarea oricărui telespectator. OTV era mic copil față de ce a devenit GhițăTV, prin participarea tuturor!

* M. Ciuvică:  ”Lăsați-mă ,doamna Grecu, cu întrebări complementare, să termin ce am de spus” (A3 la 18, 25 pe 12 octombrie).

*  La U21 naționala de fotbal stă bine în grupă și va juca împotriva Portugaliei. Ai noștri au șanse să câștige grupa!

* Adrian Mutu e angajat la FRF. Se va ocupa de relațiile externe. Este exact ce ne lipsea. Nu Hagi, nu Popescu, nu cei curați, nu cei decenți…Mircea Sandu l-a acuzat pe Stoichiță pentru aducerile de ultimă vreme (Contra, Mutu). L-a numit chiar pervers. Cine urmează? Dinamovizarea Federației ?

* C.T.P. a făcut o analiză pertinentă a situației politice la zi pe 10 octombrie la Digi24. A folosit cuvinte subtile ca ”cioflingar”, ”șulfăreli”, ”grotesc” și altele…

* Marius Stan  (politician de Galați, dar și om de fotbal) s-a contrat vehement cu echipa de la DigiSport. Moraru și Rădulescu s-au enervat. Ce bine e că nu participă la conducerea Ligii! Asta afirmă gazdele după ce Stan a închis telefonul.

* Becali delirează și toamna. Acum îl cumpără și pe Nemec. El i-a dat mesaje Simonei Halep și ea, citindu-le, a câștigat două meciuri grele. Îl enervau Sharapova și Ostapenko, așa că i-a dat instrucțiuni precise în aromână! :)

*Simona Halep a fost primită în Salonul Oficial de pe Otopeni. Merită, fără discuție!

Naum nu mă lasă. A vorbit și despre tenis. ”Halep are un complex împotrive ei” (a Șarapovei). Intelectual de rasă! Simona a scăpat ușor de o adversară, care a abandonat, așa că a jucat pentru a 8-a oară cu Sharapova. În E.Z. este citată presa americană care afirmă că Halep ”nu va ajunge niciodată pe primul loc în ierarhia mondială din pricina faptului că nu este suficient de puternică din punct de vedere mental”.E posibil să nu câștige un Mare Șlem, dar poate prinde primul loc mondial!* Asta am scris acum vreo atunci și iată că azi, 12.10 situația e schimbată *

* Turneul de la Beijing a fost foarte puternic! Simona a rezolvat-o pe Sharapova, dar și pe următoarele adversare. Mai ales pe Ostapenko!  A pierdut la franțuzoiaca Garcia, în finală, dar e clar că n-o mai interesa, odată ce a ajuns PRIMA ÎN LUME!

* Tot Naum cultivă ura, provoacă. Directorul general de la Voluntari își declară ferm ura față de FCSB, susținut insistent de Naum. Să ia oricine campionatul campionatul, dar nu Steaua. * Reporterii de la diversele conferințe de presă ale echipelor din Liga I au întrebări de leșină antrenorii de râs. Chiar nu mai există jurnaliști de fotbal?

* Specialiștii de la DigiSport sunt mulțumiți de Națională. 4 puncte din două jocuri pentru Contra…La cum au jucat, nu văd ce ne poate bucura. A stat Băluță în teren aproape tot jocul, fără a face nimic util, ca și Stanciu, care a jucat pe alt post…Andone e în continuare un vârf fără mingi, fără șanse, fără tehnică, dar cu imagine bună în Spania…Presupun că nu va continua să fie titularul fără gol. Dragoș Grigore și Hoban sunt jucători de perspectivă? Și Cristian Geambașu se mira de prezența lor, într-un editorial din GSP. Ganea a greșit de două ori și a arătat că tinerețea nu e totul! 5 cartonașe galbene arată că unii au fost determinați, sau lipsiți de inspirație și viteză.* Naționala va avea pauză o vreme…

* Foarte colorată expunerea lui Oreste la Realitatea TV. Aproape sigur că CNA va reacționa, dar vorbele lui au avut sens. Pe 4 octombrie…pe la 21,05

* Ozana Barabancea a slăbit fantastic. Este în mod cert marele cîștig al noului sezon de la TCDU.  Cezar a fost Billy Ray Cyrus. Cam greu. Cineva a avut rolul de Miley Cyrus..

* Șumudică merge bine în Turcia. Era pe locul doi sau trei. Deocamdată. Vine în țară și dă verdicte, e citat ca un mare meseriași, DigiSport l-a difuzat de vreo 10 ori.  Ironiile la adresa lui Dică sunt de prost gust. Bine că nu se laudă cu jucători antrenați acum 10 ani.  N-am înțeles de ce jucătorii lui de acum fac depresie dacă nu-s convocați la națională și alții nu! Astra merge bine și fără Șumudică, dar și fără întregul lot pregătit de el cândva. Asta ce înseamnă? Câți dintre cei aduși de la Astra la FCSB au fost și sunt deziluzii? Sau ăia nu se pun? Boldrin a plecat, De Amorim nu joacă ,iar Enache e jalnic. Alibec e permanent cu probleme și n-a dat niciun gol în campionat, Jr Morais are și momente bune, iar Budescu e singurul care a avut clipe (nu meciuri) de strălucire de când a venit la FCSB.Big deal! Bravo, Șumi! Mai dă-le niște lecții, că e nevoie de tine!

*Mi-a plăcut foarte mult emisiunea In Memoriam Gyuri Pascu de la TVR2.  Amintiri, păreri de la colegi, regizori, actori,muzicieni…secvențe bine alese, adunate de peste tot. Cred că ar mai fi material pentru încă trei episoade. Deși am auzit că s-au șters multe înregistrări din TVR. Sper să fie doar un zvon. Este important că un super-talent ca Gyuri a avut, totuși, șansa să se exprime în ultimii 35 de ani. Poate nu mereu unde a vrut și cum a vrut.

* Emisiune nouă la Antena 1. Aici eu sunt vedeta! Moderator Dan Bittman. Părinți cu copiii lor. Andrei Duban, Mihaela (fostă Cernea, Class)  și Ionuț Iftimoaie care a venit doi copii. Cât am văzut, mi-a plăcut!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = eight

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>