HOLBĂRI SPORTIVE

Sports a* Viorel Simion la box pe ProTV. Din păcate nu face față britanicului. 12 reprize…e prea mult…Comentatorii, care se pricep (presupun), au dat impresia că Simion ar avea șanse, dar pe parcurs s-au stins și ei. Era evident că Simion nu poate face un K.O. că nu are putere în lovituri, deși s-a luptat  eroic…nu lovea la cap, a dat zeci de pumni în gol…Scott Quigg a fost mai bun și a câștigat cu 3-0. Meciul s-a jucat pe Wembley.

* Meciul supergreilor la box s-a terminat cu victoria prin K.O. a lui  Anthony Joshua în fața lui  Vladimir Klitschko în repriza a 11-a.

* La polo CSA Steaua a învins Dinamo destul de categoric, cu 11-5 în Cupa României. În finală (30 aprilie)  Steaua și CSM DigiOradea au jucat pentru Cupă. În bazinul din complexul Ghencea. Scor final 10-5, victorie clară pentru gazde. Spaniolul Delgado a înscris de 5 ori!  Din păcate public nu prea e, spațiul este meschin, pentru că așa au construit militarii bazinul! Steaua a luat Cupa! 

* Tenis…Simona Halep nu are servă…când nu are dureri, oboseală, etc. În plus e alergată de oricine știe să pună scurte…Mare păcat că a pierdut la Stuttgart în două seturi. Chiar și așa, Halep a primit peste 30.000 de euro!* Siegemund a câștigat turneul după o victorie în fața favoritei Mladenovici!  S-a ales cu un Porsche și peste 110.000 de euro!

Irina Begu n-a făcut față la Istanbul. Așa că a ratat finala. La Barcelona, la dublu Tecău și Rojer au pierdut accesul în  finală în fața lui Mergea și a colegului său Qureshi..

*   Fetele de la CSM București  (handbal)au învins la Brașov pe Corona cu 36-26 după o partidă agreabilă, un bun antrenament înaintea plecării la Budapesta. Am văzut că a fost folosită mai mult Bianca Bazaliu. Trage foarte puternic la poartă, dar pasele ei sunt o jale. Sper să ajungă în finala de la Final Four și dacă tot ajung acolo fetele noastre ar putea genera o imensă bucurie pentru toți iubitorii de sport din țară!

* Hagi a primit cadoul de la Șumudică, așa cum mă așteptam. 3-2, ca să dea bine, să pară luptă, să fie firesc. Așa înțelege Astra să-și apere corect șansele. A primit în Cupă, a dat înapoi în Play-off. Viitorul are șanse la titlu, dacă nu pierde niciun punct!* Craiova a bătut cu 3-0 la CFR Cluj acasă!

* Președintele FR de Tenis m-a uluit la DigiSport (o reluare). Cosac a fost penibil cu argumentul că Ilie e tată de fete și nu le vorbește urât doamnelor. Vai de noi! Omul n-a realizat nici până azi excesele lui Năstase. Ne-a explicat că arbitrul de scaun a greșit. Nici el, nici alții n-au auzit când a fost jignită Konta. E evident că  britanicii au abuzat cu lacrimi și reacții, dar Ilie a continuat să jignească și jurnaliștii români, mai ales pe fete. ”Englezii au început, iar voi ați continuat cu prostii, ca tine ” i-a spus unei ziariste…

* În Divizia B (sau cum i se spune acum) se joacă un fotbal vesel-leneș, adesea penibil. Am văzut 15 minute Dunărea Călărași- UTA…Comentatorul de la DigiSport 1 era în ton cu ce se vedea…Nici aici tribunele nu sunt pline, dar nici n-au de ce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × six =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>