HOLBĂRI SPORTIVE

sport_on_tv_187705TREI ÎNFRÂNGERI, NICIUN GOL ÎNSCRIS , FCSB O IA LA VALE! GIGI-BOOMERANG POATE FI FERICIT.

Astra- FCSB 2-0 după un joc  jalnic al bucureștenilor. Becali bate câmpii la telefon. Afirmă că Dică a refuzat să-i spună echipa. Nu-l dă afară. Foarte rău că ăla nu pleacă. El se enervează, iar jucătorii își iau banii. Asta e vorba lui de duh. Acum îl desființează pe Budescu. Acum trei zile zicea că fără Budescu nu se poate. Nu-i mai permite să bată cornere. Budescu, la rândul lui reproșa (cred că justificat) că se fac prea multe experimente la echipă. Un atac fără perdea la antrenor-patron. Ciudat e că GB nu zice nimic de Enache (notat cu 2 de GSP) de unde înțeleg că nu le are cu jocul, ci doar cu propriile pusee. Singurul remarcat de GB e Pintilii. E liniștit pentru că jucătorul român nu are mentalitatea necesară pentru marea performanță. Culmea e că la asta are dreptate. Apoi zice că jucătorii lui sunt oameni mici! Și iată ce bine i-a stimulat. Naum face orice să-l provoace. Becali se prinde și-i spune că nu vrea să se ia de Dică doar pentru a face jocurile presei de scandal. FCSB va fi la 5 puncte de CFR. Ironiile, auto-ironiile, bășcălia nu pot salva ceea ce se vede. O echipă fără un sistem de joc, fără mobilizare, fără omogenitate, fără creier, fără devotament…* A fost un 11 metri neacordat pentru Steaua, au mai fost câteva decizii ciudate, dar rezutatul e just. * Momentul cu Enache, mobilizatorul de la început de joc, arată haosul identitar de la Steaua. Dică nu are forța de a conduce astfel de oameni. Nu se poate impune. * Pe Niță tot Becali l-a demolat. Golul primit, a fost urmare a unei gafe, i-a scăpat mingea din mâini, a căzut peste colegul Planici și l-a accidentat grav. * Astra a tras pe poartă de 5 ori, FCSB numai de două ori, în schimb a avut 11 cornere! * Dezbaterea de azi, luni 27, este tot despre Steaua. Naum nici nu are alte subiecte. Crăciunescu observă corect că în campionat Steaua arată rău de tot. Atitudinea unor jucător, în frunte cu Budescu, a fost de indolență, de zeflemea totală. Jocul Stelei e citit prea ușor de antrenorii adverși, spune și Narcis Răducan.Se ajunge iar la Alibec, care e accidentat, sau se dă accidentat. Nu se știe.  Doctorul ce spune? De ce nu e întrebat? Becali s-a lăudat că-l vinde tot timpul. Dacă omul are atâtea probleme, cine-l cumpără?* Cale liberă pentru Dan Petrescu spre un nou titlu!

* Franța a câștigat Cupa Davis după o frumoasă și intensă partidă cu Belgia. Un 3-2 muncit!

* Polonia a câștigat meritat Trofeul Carpați. Fetele noastre au bătut foarte greu Brazilia. Prestația nu e deloc liniștitoare, nici selecția nu e o.k. Faptul că sunt jucătoare active retrase de la națională spune multe despre Federație. Cei de la fotbal s-au tot rugat de Ștefan Radu, care s-a retras de la națională jucând în continuare. Noi nu aveam nevoie de Oana Manea sau Paula Ungureanu, prezente pe teren la CSM? În schim o avem pe Melinda Geiger, o fată fără nicio legătură cu acest sport. Doar pentru că e stângace, nu se justifică selecția. Mă mir că nu e și Vizitiu

*M-a bucurat să-l revăd pe Adrian Boingiu, antrenor la echipa de junior a țării, fost profesor de sport, antrenor la Alexandria, unde am făcut naveta împreună în anii 1980-85. Un om care știe fotbal, care știe să comunica. Iată că i-am lăudat pe cei de la DigiSport!

*Nu-l interesează pe GB că a pierdut cu 2-0 la Plzen, după un joc penibil. Nu e supărat. Nici nu are cum să fie supărat. Calificarea e importantă. Nu le cere concentrare. Echipa a fost făcută cum a vrut el. Dar vrea victorie cu Astra!  L-au dezamăgit Morais și Filip. Acum spune că nu se bagă, când lucrurile nu merg. Acum merg. Acum trei zile a spus exact opusul. Vali Moraru are o răbdare teribilă cu individul. GB știe că va bate pe Lugano. Știe tot. Dică a schimbat doi oameni la pauză. Așa cum a cerut patronul. Brusc își amintește de ce bani a luat, ce fac alții. Nu vrea să fie discret. Alți patroni au tăcut și au pierdut. El nu vrea. Iar dă exemplul de la Dinamo. Are grija altora, dar fusese întrebat ce să facă Dică dacă nu are pe nimeni pe stânga. Morais e varză, Momcilovici e accidentat.Important e dacă va câștiga echipa, nu cine decide formula. Cu alte cuvinte, acum , se pot pierde niște meciuri. Când vina e a lui…Are expuneri tehnice delirante, dar nu răspunde la întrebări. Vorbește nasol despre Stanciu…cică nu e bun unu la unu. Alibec nu are putere în picioare, nu e capabil să alerge, trebuie să se antreneze, l-a ironizat…Ce sfătos e el după o înfrângere rușinoasă în fața unei echipe super-modeste!

*Delirul stelist de la DigiSport continuă. Filoti anticipează că Steaua va pierde (ceea ce nu e exclus dar nu e treaba unui moderator să facă astfel de afirmații). La Plzen va fi greu, iar dacă ne luăm după ce scrie pe ecran azi, 23.11., ar însemna că nu joacă nici Budescu, deși Becali a cerut asta. Naum a dialogat ridicol cu Becali. Cel din urmă îl apăra pe Negoiță de la Dinamo și sugerează că antrenorul, antrenorii sunt vinovați că echipa nu merge. E ciudat să-l auzi comentând soarta altor echipe pe GB, care nu-i capabil să-și rezolve propriile probleme. E pe locul doi în campionat și își contestă vehement propriul antrenor. Dică, dacă ar avea coloană vertebrală, ar pleca acum. Nu după meciul cu cehii. Alibec va fi titular, iar la mijloc se anunță doi oameni care n-au jucat împreună (Popescu, Filip). Filoti a întrebat corespondentul de la Plzen dacă jucătorii au băut bere!!! Sigur că a precizat că e glumă. Prostia și umorul se confundă adesea.* O declarație a lui GB a fost dată în două zile de peste 10 ori. Ar trebui să-i plătească omului faptul că ține emisiunile lui Filoti, Morar, Naum. Altfel, alte subiecte nu au. Dinamo e pe copcă, așa că evită discuțiile și CFR nu-i interesează, deși e lider în campionat. Foarte rar se dicută despre Craiova, care face valuri prin Marcel Popescu (acuză mereu pe cineva, de regulă pe Steaua).

*Decebal Rădulescu e singurul mult mai toxic decât Naum, dintre permanenții de la DigiSport. Îl informează pe Șumudică (prietenul lui, desigur) ce a spus MM Stoica și-i cere să comenteze. Era fără nicio legătură cu fotbalul turcesc sau românesc. Șumudică n-a marșat, dar a ironizat personajul Stoica. Nici nu era greu, după scandalul cu barul de noapte.

* Federer a pierdut la belgianul cu fizic de tocilar, David Goffin și mi-a părut foarte rău. A obosit marele campion. La un pas de finală. Finala Dimitrov-Goffin nu mă prea atrage. A cîștigat Dimitrov.

*Deliranți băieții de la DigiSport. Ramos e lovit cu piciorul în față în mijlocul careului mic. Omul sângerează abundent. Niculescu zice că poate e de la minge. La reluări repetate înțelege și el. Dobre trage concluzia că odată ce-i curge sânge, e clar că a fost lovit. Era 11 metri evident pentru Real, dar nu s-a dat. Arbitrajul din Spania nu e nimic mai bun decât al nostru. Meciul dintre Atletico și Real a fost extrem de dens, cu realizări parțiale, cu greșeli, cu elan, încrâncenare..Ronaldo și Benzema nu mai dau goluri…

* Expunerea becaliană cu mulți de ”dacă” cu ferme de animale, cu biserică, cu hrană bio, cu școală, e cultivată la refuz! Vedem în 2018 ce a realizat din cele promise.Canalul de sport se bate cu Wowbiz pentru audiență!

* Nu mă prind de ce este o așa o temă majoră de discutat faptul că Mutu și Contra s-au dus să facă poze cu foștii colegi  din Italia. Ambii au jucat acolo, așa că nu mi se pare relevant că au stat la o cafea. DigiSport Matinal Duminical a insistat aiurea pe subiect.  N-am văzut fotografia cu Radu Ștefan. Tot nu înțeleg miza. Chiar stă Naționala în venirea, sau nu, a lui Radu Ștefan?  Sau nu mai erau pretexte pentru excursii pe banii F.R.F ? Dacă vine Radu, ne calificăm?

* Uluitoare gafa de arbitraj din Spania, la Valencia- Barcelona. Gol clar pentru Barcelona neacordat, deși mingea a trecut cu 20 de cm de linia porții! La noi e ceva mai bine…

* Arbitraj foarte prietenos pentru CFR în meciul cu Sepsi (o echipă care arată mai bine de la o vreme) 2-0. Tribune goale, dezolante…

Aveți mai jos un articol din Gazeta Sporturilor (28.11).

De ce România nu are cel mai bun lot la Mondiale? 3 MARI întrebări înainte de startul de sâmbătă: de ce lipsesc aceste 3 jucătoare VITALE?

http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/de-ce-romania-nu-are-cel-mai-bun-lot-la-mondiale-3-mari-intrebari-inainte-de-startul-de-sambata-de-ce-lipsesc-aceste-3-jucatoare-vitale-526744.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = eleven

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>