IN MEMORIAM | CORNEL FUGARU (27.11.2010)

0
34

Cornel Fugaru
A fost o ediţie absolut deosebită. Din 27 noiembrie 2004 Cornel Fugaru n-a mai fost în studio. Atunci era împreună cu doamna sa, Mirela Fugaru. Acum, la exact la 6 ani distanţă, a debutat pe cont propriu! Pe 2 decembrie Cornel Fugaru împlineşte 70 de ani! Şi are o prospeţime și o energie de invidiat! Simţul umorului nu l-a părăsit niciodată.
Am încercat să trecem prin mai multe repere din biografia şi discografia sa, 45 de ani de carieră în câteva ore. De la începuturile muzicale şcolăreşti, la Conservator, la grupul Sincron, la soliştii alături de care a cântat primul grup românesc de beat. A povestit şi cum a descoperit-o pe Anda Călugăreanu. Am aflat cum şi de ce au apărut primele prelucrări din folclor, despre interdicţii, despre turnee, despre motivele renunţării la cântatul cu trupa. Veţi asculta şi piese din perioada de solist vocal, apoi duete de familie, preferinţe din trecut şi prezent.
Am discutat şi despre Festivalul “Steaua de Aur”, despre deplasările în Chile sau Australia… De la The Beatles, Jimi Hendrix (născut pe 27.11.1942) la Beyonce. Mesajele primite de la ascultători l-au impresionat pe invitat. Au fost apoape 200!
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here