JURNAL DE P.A.E. 19.04. Povești și video-uri de joi

0
4

Daniel IancuAm demarat partea solo a vlog-ului la 14,30, pentru a mă menține în actualitate, pentru a nu rata temele zilei, ale momentului. Cred că vom muta ora la 15,00 iar invitatul să înceapă la 15,30-15,45, după caz. Cel puțin pentru cei din România să fim după ora prânzului.
Daniel Iancu este cel care ne-a oferit și un prim semnal sonor, care ne-a incurajat și care ne-a dat sfaturi utile. A venit puțin mai devreme, motiv pentru care un timp am vorbit singur cu cei de acasă, pentru că nu mai era nimeni în Studioul 1.Desigur, s-a auzit soneria, că așa-i live-ul.
Am trecut în Studioul 2. Relația cu Daniel e una veche, motiv pentru care dialogul e curs firesc. De la Ilva Fest, la colaborarea cu foarte talentatul coleg de scenă Costel Pătrășcan, apoi la talentele sale neștiute de marele public. A fost fascinant să văd câte ustensile are, cât de bine le stăpânește, ce poate crea cu ele. N-au lipsit nici repere ale cărții sale ”Țănțarul”. A mai rămas de făcut o ediție în bucătăria lui, pentru că așa, doar vorbit, toți știu să gătească! Nu cred că vor veni mulți cu chitara la ei, dar unul care-și iubește publicul o face. Ne-a cântat noutăți cu texte extrem de actuale. Vorba lui, poate peste 4 luni nu vor mai avea același impact.Nici n-am observat când s-au dus aproape două ore. Poate că trebuia să aprindem lumina, nu mai știu. Vlog-ul acesta atipic, mi se pare foarte apropiat de oameni, foarte ușor de construit. Nu depinzi de nimeni. Dacă aș descoperi o soluție mai eficientă pentru recepționarea mesajelor, ar fi perfect. Nu știu dacă simțiți nevoia unui fond orchestral soft pe fundal. Asta pot asigura, dar am omis să întreb. Daniel Iancu va reveni cu siguranță, iar pe prietenul Costel îl aștept cu mare plăcere. Oamenii cu și de umor au un loc special în mintea și sufletul meu. Habar nu am de ce!
Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost cu noi și pentru eventuale share-uri date acestei postări!LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here