MOMENTELE MELE – 3 IUNIE

foto: Reuters / Benoit Tessier

foto: Reuters / Benoit Tessier

1. O noapte bogată! Cu Dan Manciulea (album nou) ,cu vizita surpriză a lui Adrian Bărar (album nou), cu Top Chris Cornell și discuții despre implicarea artiștilor în viața societății. Sunt uluit de reacțiile unor cetățeni ai planetei în raport cu terorismul, cu asasinatele și mai cu seamă față de cei care condamnă aceste acte! Voi reveni la subiect cu siguranță.

2. Andrei-Ștefan împlinește 5 ani și 6 luni. Am vorbit scurt la telefon, dar a zis că e ocupat, se joacă! :) Și Bunicul lui e aniversat, face 80 de ani, așa că-i doresc și lui sănătate!

3. Simona Halep a făcut un prim set foarte bun cu Daria Kasatkina, apoi a luat-o la vale, de s-a ajuns la 3-5 și 4 mingi de set pentru rusoaică. Simona a revenit și a câștigat meciul în două seturi. Cu ea pe teren, noi avem asigurată porția de suferință și adrenalină. Va juca cu Suarez Navarro. Țin pumnii. O poate învinge!

4. Mă pregătesc de Final 4 la handbal masculin și de Marea finală la Champions League dintre Real Madrid și Juventus (aș preferă să câștige ei deși au șanse de 40 %). Antrenorul  Zidane contra fostei sale echipe!

5. Am anticipat bine. Real a bătut cu 4-1, după ce prima repriză a fost echilibrată. Juve n-a mai tras la poartă 45 de minute. La handbal surpriza a fost calificarea Vardar în dauna Barcelonei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 2 = six

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>