NEŞANSA LUI M.R.U.

Omul ăsta pică mereu la mijloc, de unde deduc că are şi el o problemă. Data trecută a renunţat la SIE ca să fie premier. După 78 de zile l-au picat unii care azi spun că-l susţin. Acum e propus de Preşedintele Iohannis, iar PSD şi ALDE nu-l susţin tot la funcţia de şef la SIE. Am văzut şi unele declaraţii cum că ar fi spion, agent dublu, incapabil, periculos, etc.  Am înţeles că nu s-a respectat procedura de numire, că nu s-a făcut transparent. Foarte vocal în declaraţii este şi proaspăt condamnatul Liviu Dragnea. Mai apar şi telefoane televizate cu premierul bolnav, dar e clar că mişcare cu propunerea lui MRU pentru SIE n-a fost una deşteaptă. Nu mă pricep la culisele acestui joc, de regulă murdar, însă ştiu că au trecut peste 6 luni de când SIE nu are şef şi nu s-a alarmat nimeni. Nici Preşedintele, nici Puterea, nici Opoziţia (aia care o fi). Şi atunci, care-i miza? E drept, n-am auzit de la nimeni o contrapropunere, nici măcar de dragul retoricii. Nu e ciudat?

P.S. M.R.Ungureanu a devenit totuşi director S.I.E. Cei rămaşi în sală au asigurat cvorumul. 284 de voturi pentru. La peste 500 de parlamentari, în sală au fost prezenţi sub 300!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ seven = 12

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>