TOM PETTY LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

0
1

TOM PETTYTom Petty a lansat piesa „Somewhere Under Heaven”, pe care a compus-o alături de Mike Campbell pentru albumul din 1994, Wildflowers. Piesa nu a intrat pe album și nu a fost lansată până acum. Melodia, care poate fi deja cumpărată în format digital, face parte dintr-un nou proiect muzical al artistului intitulat Wildflowers: All the Rest. Puteți asculta un fragment din piesă mai jos.
Albumul Wildflowers a primit de 3 ori Discul de Platină și a ajuns pe locul 8 în topuri, acesta fiind primul material discografic (din cele 3) produs de Rick Rubin.
Prin lansarea albumului Wildflowers: All the Rest, care conține piese compuse în perioada 1992 – 1994, Tom Petty repară o nedreptate făcută în urmă cu peste două decenii. Tom Petty a declarat că, inițial, Wildflowers trebuia să fie un dublu album.
 
Cel mai recent album de studio al lui Petty, lansat vara trecută, Hypnotic Eye, a fost primul lui album care a ajuns pe locul 1 în Statele Unite, și primul lui album care a intrat în Top 10 în Marea Britanie în ultimii 20 de ani (după Wildflowers).
 

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here