TOM PETTY LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

TOM PETTYTom Petty a lansat piesa „Somewhere Under Heaven”, pe care a compus-o alături de Mike Campbell pentru albumul din 1994, Wildflowers. Piesa nu a intrat pe album și nu a fost lansată până acum. Melodia, care poate fi deja cumpărată în format digital, face parte dintr-un nou proiect muzical al artistului intitulat Wildflowers: All the Rest. Puteți asculta un fragment din piesă mai jos.

Albumul Wildflowers a primit de 3 ori Discul de Platină și a ajuns pe locul 8 în topuri, acesta fiind primul material discografic (din cele 3) produs de Rick Rubin.

Prin lansarea albumului Wildflowers: All the Rest, care conține piese compuse în perioada 1992 – 1994, Tom Petty repară o nedreptate făcută în urmă cu peste două decenii. Tom Petty a declarat că, inițial, Wildflowers trebuia să fie un dublu album.

 

Cel mai recent album de studio al lui Petty, lansat vara trecută, Hypnotic Eye, a fost primul lui album care a ajuns pe locul 1 în Statele Unite, și primul lui album care a intrat în Top 10 în Marea Britanie în ultimii 20 de ani (după Wildflowers).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three + = 11

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>