VA FI UN CAZ DICĂ?

dica nicolae steaua aE bine că a plecat Reghe de la Steaua. E bine pentru el, pentru echipă. Nu credeam că se va repeta istoria, cu omul de paie, dar iată că așa e. Un antrenor fără licență Pro, un om care a fost gonit când era jucător, a fost demis când era antrenor secund, cum poate fi el un meseriaș cu personalitate? Altfel, un tip plăcut, cu intenții bune, dar sigur nu un luptător. Când vrei să ajungi în Cupe Europene nu iei un antrenor, care are nevoie de un alt antrenor pentru a sta pe bancă oficial. Observ doar că Becali se descompune ca-n desenele animate. A ratat tot în acest an pentru că a făcut numai ce a vrut. Cred că și-a propus să ne demonstreze că se poate și mai rău. E incapabil să crească jucători, e inapt să aducă de afară, se rezumă doar la a aduna ce i se pare lui că e bun. Uneori a găsit jucători buni, dar care la Steaua s-au devalorizat total sau parțial. Cazul Golubovici, redevenit om de gol la Iași, e doar un exemplu recent. Nicu Dică e entuziast, dar eu nu cred că-l prinde iarna la echipă. A făcut treabă în Liga a 3-a, dar în C.L. nu e chiar așa de simplu…sau în E.L. Sincer, îmi pare rău pentru el de acum!

Mirel Rădoi l-a sfătuit pe Dică să nu meargă la Steaua. Un prieten adevărat (și o spun fără pic de ironie). Cei de la Sport.ro încearcă să genereze un conflict Becali-Rădoi. N-a mers. În schimb le-a oferit GB un discurs biblic, ajungând și la regulamentul de fotbal. Toată povestea cu TAS e confuză în prezentarea patronului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 8 = fourteen

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>