World Laughter Day

world laughing day aArticol de Iulia Radu

Ziua Mondială a Râsului are loc, anual, în prima duminică a lunii mai. Prima oară, aceasta a fost sărbătorită pe 10 ianuarie, în 1998, în Mumbai, India, fiind stabilită de către doctorul Madan Kataria, fondatorul mişcării Laughter Yoga/ Yoga Râsului.

În cinstea acestei zile, la prânz, Realitatea TV ne-a oferit un moment vesel. Încercând să afle mai multe despre alegerile din Franța, moderatoarea TV discută cu corespondentul de la Paris. După un scurt dialog, fata adresează o întrebare dar se scurg secunde bune de liniște deplină. Corespondentul privește în cameră și… tace. E clar pentru toată lumea că e o defecțiune tehnică. Într-un final, fata își face curaj și „sparge” tăcerea: „Da, știu că diferența de fus orar… (pauză)… Vom reveni la corespondentul nostru pe parcursul zilei”. C-așa se întâmplă când tu vorbești la ora 12.15 iar corespondentul aude la ora 11.15. Era și păcat să nu puncteze ditamai ziua mondială. Cu siguranță cei din TVR înțeleg foarte bine problemele cu fusul orar, să nu uităm că au avut și ei probleme cu plopii care blocau sunetul la Festivalul „Mamaia”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 1 = one

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>