Cetatean de Costinesti

0
18

Pentru a avea o imagine cât mai completa despre ceea ce se întâmpla la Costinesti înainte de ’89, am strâns pentru voi mesajele scrise pe forum deopotriva de artisti si de oamenii simpli care au petrecut acolo macar o vara. Dialogul continua pe forum la Topicul Cetatean de Costinesti. Va asteptam!
La usa Radio Vacantei Costinesti a iesit echipa de baza: Mihai Murat, Mihai Constantinescu (cei doi tehnici despre care a povestit si Diana) Lilian Zamfiroiu si subsemnatul. E perioada de dupa 1985. Anul exact il voi lamuri curand. Cert e, ca fara Lilian, eram primii in statiune (28 aprilie) si plecam ultimii, adica uneori pe 1 octombrie. Cei doi Mihai locuiau la Constanta. Si despre ei trebuie sa mai povestesc. Lilian a ajuns la Ministerul de Externe, dar in acea vreme era colaborator la emisiunile studentesti ale Radiodifuziunii. Era din Rm. Valcea. Un copil bun si descurcaret. Deloc sportiv.
Aici ma vedeti cu un alt tricou important. In 1984 l-a adus Ivan Patzaichin de la Olimpiada.Ivan este unul dintre cei mai fideli prieteni ai Costinestiului. Il voi invita in emisiune si veti auzi povestirile lui. Tricoul il am si azi, dar ma cam strange. Poza e facuta de un fan, asa ca n-am fost atent. Un precursor al paparazzilor de azi. Era printre foarte rarele mele iesiri din „cusca” Radio Vacantei. Normal ca ma uitam dupa fete, pe aleea principala din fata Terasei RVC. Acum acel spatiu e modificat.
Ma uit incruntat pentru ca ieseam foarte rar fara ochelari de soare. Tinuta e motivata de programul meu. Dupa program mergeam pe teren sa joc baschet, fotbal sau handbal, ce se putea. Macar o ora-doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here