Ediția 586 (21.12.2013). Invitată: Mirabela Dauer. Ascultă aici!

0
84

A fost o ediţie specială! Mirabela n-a mai fost la noi de 4 ani şi a venit cu mare chef, cu bunădispoziţie şi cu un material nou ce va fi lansat abia în martie 2014. Viitorul album include o serie de piese preluate de la Mina, Iva Zanicchi, Selena, Ricchi e Poveri sau Ianis Parios, dar şi cânteva compoziţii româneşti. Am auzit şi o versiune inspirat reorchestrată de Cristian Faur la „Mulţumesc, iubită mamă”. A fost şi un „Cântec de Crăciun” semnat de M. Stârcea, pe versurile lui V. Eftimiu.
 
Pe lângă amănunte legate de evenimentul de anul viitor, am aflat multe despre activitatea Mirabelei, despre încetarea colaborării de 11 ani cu Raoul, despre prietenie, despre arta de a te opri oportun din apariţiiile pe scenă şi multe altele. Dealtfel, Mirabela a răspuns tuturor întrebărilor venite de la ascultători, s-a bucurat de urările acestora (şi au fost 330 de mesaje sosite prin SMS sau pe Facebook).
Top 5 a fost cu Bee Gees iar primele 3 locuri au fost ocupate de 1. Stayin’ Alive, 2. Massachusettes, 2. How Deep Is Your Love, 3. Tragedy.
Agenda pop-rock”  include nume ca Frank Zappa, Paco de Lucia, Elvis Presley, Helen Reddy, Cătălin Condurache, Ioana Sandu iar rubrica „Răspundem când suntem în stare” a fost bogată. Veţi putea asculta piese cu Boston, Alexandru Andrieş, Adamo, Daniel Iancu, David Bowie, Semnal M ş.a.
Audio:
  
 
Aveți mai jos o selecție a mesajelor:
Arici Ţepos: Cum adică nu ştiţi să cântaţi colinde? Haideţi cu noi la colindat! Eu iau chitara şi cântăm: „Domn, Domn să-nălţăm”…. e simplu! Şi primim covrigi, colaci, cozonac! E foarte tare! Mergem în satul bunicilor mei! Mamăăăă, dacă veniţi şi dvs cu noi, fac pariu că primim şi mai multe bunătăţi! Hai, fie-vă milă de noi! 🙂 La final, împărţim tot ce am strâns. 🙂
Mariana, Buc: Mare bucurie mi-aţi făcut invitând-o pe dna Mirabela!! Visez la un spectacol Mirabela Dauer la Sala Palatului!
Lylytrance: Am o întrebare pe invitata dvs: părinţii i-au pus numele Mirabela după filmul „Maria Mirabela”?
Olga: Mirabella, am o bucurie în seara asta! Va aud cântecele si vocea în direct . Multumesc pt toata activitatea, mai ales piesa, Frunza albastra!!! Aceasta piesa nu are concurenta. Bravo, Bella!
Adrian Păcurariu, Orşova: O rog pe Mirabela să o salute pe mama mea, Delia, o mare admiratoare a ei şi a lui Raoul.
Mela Mihaela Mereu tanara ! Stimata doamna, stiu si acum versurile de la preferata mea dintre piesele cantate de dumneavoastra, nu mai stiu titlul, „vantule, in drumul tau…..” Multa sanatate !
Boogie: Staţi ca să înţeteg şi eu… Frunza mea albastră este cea pe care dormeau două stele? Că m-am încurcat…
Corina Georgiana Calin La Multi Ani ! doamnei Stella Popecu, ca si Dumneavoastra doamna deosebita, Mirabela Dauer, domnului Andrei Partos si echipei emisiunii PSIHOLOGULUI MUZICAL… Superb cintec „FLOARE ALBA-I DRAGOSTEA….”  Superba noapte.
Mariana Avram Valenii de Munte Prahova: In 1987, MIRA a fost in concert la Valenii de Munte,eram insarcinata si mi-am zis ca daca voi avea fata ii voi pune numele MIRABELA, am o minune de fata si MIRABELA o cheama .Sa ne traiesti MIRA!
Tedi, Londra: Mi-a plăcut piesa lui Zappa, deşi eu nu sunt fan… am încercat să ascult piesele lui, dar am început cu stângul… am dat doar peste piese pe care mi-a fost imposibil să le înţeleg şi să le îndrăgesc, aşa că am renunţat, dar mă bucur că am ocazia să-l descopăr în emisiune…
Dede: Macedonski mi-a devenit simpatic pt că dirigu nostru ne-a adus CD-ul cu „Noapte de mai”… Vă rog să o difuzaţi! Clasa a XI-a C vă iubeşte mult de tot!
Nelu, Ploieşti: Da… dar la concursurile astea se urlă mult de tot şi se cântă prea puţin… În plus, „antrenorii” nu îi învaţă nici măcar să stea pe scenă… am văzut o fată care cânta ceva din repertoriul Mihaelei Runceanu… fără pic de emoţie… Mulţi dintre concurenţi n-au nicio treabă cu muzica…
Tudor : Mulţumesc pt Andrieş! A trecut mult timp de când nu o mai ascultasem!
 
http://www.romania-actualitati.ro/invitata_mirabela_dauer-56447

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here