Ofertă Promo

PROMOVARE ONLINE LA PREȚURI AVANTAJOASE

Dragi viitori (posibili) parteneri,

De 30 de ani mă ocup de promovarea artiștilor, de promovarea evenimentelor, de cronici de concerte, sau de disc, atât prin revistele pe care le-am condus (Vox Pop Rock e cea mai cunoscută) cât și prin emisiunile de radio realizate din 1990 încoace. Internetul ne oferă multiple posibilități, chiar dacă nu înlocuiește ci doar completează soluțiile clasice de informare și promovare. În acest moment cred că experiența mea și a minusculei mele echipe vă pot fi utile. Din dorința de a ne respecta reciproc, introduc în raporturile noastre înțelegeri, contracte care să garanteze eficiența.

Dacă ani de zile am cules date despre concerte de pe afișe stradale, sau de pe Facebook, e cazul să devenim toți profesioniști. Avantajul colaborării noastre este flexibilitatea, viteza de reacție, existența unui public țintă bine conturat în toți anii de activitate. 

 

Ne adresăm promotorilor, organizatorilor de concerte, festivaluri, spectacole de teatru, artiștilor, editurilor de carte și firmelor care vor să își promoveze afacerea pe spațiile noastre online. Vă propunem două oferte care vin în întâmpinarea nevoilor dvs oferindu-vă posibilitatea de a vă promova activitatea la prețuri modice.

Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0721 104 352 sau la adresa de e-mail: andreipartos60@gmail.com

 

OFERTA 1 (50 euro)

 • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro, pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical” a afișului/bannerului/anunțului dvs legat de un eveniment. Distribuirea acestuia și pe Twitter.
 • Publicarea pe site a anunțului privind evenimentul dvs. Distribuirea acestuia pe Facebook și pe Twitter.
 • Expunerea afișului dvs (ne puteți trimite fie un roll-up, fie afișul) și anunțarea evenimentului în timpul vlogului „Foc de P.A.E.” (afișul va fi expus în 3 ediții ale vlogului. O ediție are o durată care variază între o oră și trei ore).

OFERTA 2 (de la 200 de euro)

 • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro, pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical” a afișului/bannerului/anunțului dvs (la cerere, acesta poate fi inclus în toate paginile din site). Distribuirea acestuia și pe Twitter.
 • Publicarea pe site a comunicatului/comunicatelor privind evenimentul dvs. Distribuirea acestuia/acestora și pe Twitter.
 • Publicarea pe site a unor articole proprii (traduceri din presa internațională, interviuri realizate de noi, cronici, galerii foto, topuri) privind artiștii pe care vreți să îi promovați în România. Frecvența cu care publicăm articole pe site despre evenimentele dvs va fi stabilită cu fiecare client în parte. Toate articolele vor fi distribuite pe Facebook și pe Twitter.
 • Publicarea pe Facebook (pagina „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”) a anunțului privind evenimentul dvs. Frecvența postărilor pe Facebook va fi stabilită cu fiecare client în parte.
 • Postarea afișului dvs (ne puteți trimite fie un roll-up, fie afișul) și anunțarea evenimentului în timpul vlogului „Foc de P.A.E”. Afișarea anunțului în timpul emisiunii (va apărea în toate edițiile vlogului).
 • Posibilitatea de a fi invitat la „Foc de P.A.E.” pentru a vă promova evenimentul/lansarea. Numărul de apariții pe vlog va fi stabilit cu fiecare client în parte.
 • Putem realiza interviuri cu vedete internaționale în engleză, franceză, italiană dacă promotorul intermediază relația. Interviurile pot fi realizate în direct pe vlog, prin Skype, sau în scris, prin mail. Toate interviurile vor fi traduse și publicate pe site.
 • Cei care doresc să își promoveze afacerea/site-ul/produsele ne pot contacta cu încredere. Putem publica bannere pe pagina principală a site-ului (la cerere acestea pot apărea în toate paginile din site), putem afișa reclame în timpul vlogului, putem publica pe Facebook și pe Twitter articolele/bannerele.

La cerere, toate acestea pot fi sponsorizate pe Facebook.

Atenție! Prețul îl stabilim cu fiecare partener în parte, în funcție de durata contractului și de doleanțele partenerului (număr de afișări pe vlog, frecvența postărilor pe site, a celor de pe Facebook, afișarea anunțului/afișului/bannerului doar în pagina principală sau în toate paginile din site).

 

Despre vlogul „Foc de P.A.E.”

Acesta poate fi găsit atât pe pagina de Facebook, cât și pe pagina de Youtube „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”.

Vizualizările, comentariile, share-urile și reacțiile sunt publice pentru fiecare episod în parte, așadar nu este o problemă în a vedea impactul. Despre restul statisticilor aflați în cele ce urmează.

Fiecare episod al vlogului „Foc de P.A.E.” este transmis live pe Facebook (pagina „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”) și pe Youtube (pe canalul „Psihologul Muzical”) și are o durată de o oră și jumătate – două ore (uneori chiar trei ore).

Majoritatea celor care urmăresc vlogul sunt din București, Timișoara, Brașov, Cluj, Arad, Hunedoara, Iași, Sibiu, precum și de peste hotare (SUA, Brazilia, Canada, Germania, Franța, Belgia, Italia, Marea Britanie, Spania). Desigur, acest lucru poate fi schimbat, prin sponsorizare, la cererea clientului, printr-o targhetare exactă a publicului.

Cei care urmăresc acest vlog au, în mare măsură, între 35 și 54 de ani. Următoarele categorii de vârstă sunt 25 -34 de ani și 55 – 64 de ani.

Reach-ul fiecărui episod variază între 3.000 și 30.000 de oameni (este important de subliniat faptul că vorbim despre aceste cifre de reach fără să fie sponsorizate episoadele).

 

Despre pagina de Facebook „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”

Avem peste 17.000 de likes și peste 17.000 de followers.

În ultimele 28 de zile, profilul paginii noastră a fost văzut de peste 2.600 de oameni. Pagina în sine a avut, în această perioadă, un reach de 94.749. Numărul celor care au interacționat pe pagină (like-uri, comentarii, share-uri) este de peste 44.000. Videoclipurile de pe pagina noastră au fost vizionate în aceeastă perioadă de peste 49.000 de ori. Postările de pe pagina noastră au, în medie, un reach de 1.500.

Avem un public activ, iubitor de cultură (muzică, teatru, film, cărți).

Găsiți pagina noastră de Facebook aici (click!).

Găsiți portofoliul nostru aici (click!).

 

Despre canalul de Youtube „Psihologul Muzical”

Avem peste 1.900 de abonați.

Canalul nostru de Youtube a trecut de 935.000 de vizualizări.

În ultimele 28 de zile, am avut peste 15.000 de vizualizări.

Găsiți canalul nostru de Youtube aici (click!).