Ofertă Promo

PROMOVARE ONLINE LA PREȚURI SUPER AVANTAJOASE

Dragi viitori (posibili) parteneri,

De 28 de ani mă ocup de promovarea artiștilor, de promovarea evenimentelor, de cronici de concerte, sau de disc, atât prin revistele pe care le-am condus (Vox Pop Rock e cea mai cunoscută) cât și prin emisiunile de radio realizate din 1990 încoace. Internetul ne oferă multiple posibilități, chiar dacă nu înlocuiește ci doar completează soluțiile clasice de informare și promovare. În acest moment cred că experiența mea și a minusculei mele echipe vă pot fi utile. Din dorința de a ne respecta reciproc, introduc în raporturile noastre înțelegeri, contracte care să garanteze eficiența. Dacă ani de zile am cules date despre concerte de pe afișe stradale, sau de pe Facebook, e cazul să devenim toți profesioniști. Avantajul colaborării noastre este flexibilitatea, viteza de reacție, existența unui public țintă bine conturat în anii de activitate. 

 

Ne adresăm promotorilor, organizatorilor de concerte, festivaluri, spectacole de teatru, artiștilor, editurilor de carte și firmelor care vor să își promoveze afacerea pe spațiile noastre online. Vă propunem două oferte care vin în întâmpinarea nevoilor dvs oferindu-vă posibilitatea de a vă promova activitatea la prețuri modice.

Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0721 104 352 sau la adresa de e-mail: andreipartos60@gmail.com

 

OFERTA 1

  • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro, pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical” a afișului/bannerului/anunțului dvs. Distribuirea acestuia pe Google+ și Twitter.
  • Publicarea pe site a anunțului privind evenimentul dvs. Distribuirea acestuia pe Google+ și Twitter.
  • Expunerea afișului dvs (ne puteți trimite fie un roll-up, fie afișul) și anunțarea evenimentului în timpul vlogului „Foc de P.A.E”. Este vorba de o expunere de cel puțin o oră

La cerere, toate acestea pot fi sponsorizate pe Facebook.

 

OFERTA 2

  • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro, pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical” a afișului/bannerului/anunțului dvs. Distribuirea acestuia pe Google+ și Twitter.
  • Publicarea pe site a comunicatului privind evenimentul dvs. Distribuirea acestuia pe Google+ și Twitter.
  • Publicarea pe site a unor articole proprii (traduceri din presa internațională, interviuri realizate de noi, cronici, galerii foto, topuri) privind artiștii pe care vreți să îi promovați în România. Frecvența cu care publicăm articole pe site despre evenimentele dvs va fi stabilită cu fiecare client în parte. Toate articolele vor fi distribuite pe Facebook, Google+ și Twitter.
  • Publicarea pe Facebook (pagina „Psihologul Muzical”) a anunțului privind evenimentul dvs. Frecvența postărilor pe Facebook va fi stabilită cu fiecare client în parte.
  • Postarea afișului dvs (ne puteți trimite fie un roll-up, fie afișul) și anunțarea evenimentului în timpul vlogului „Foc de P.A.E”.
  • Posibilitatea de a fi invitat la „Foc de P.A.E.” pentru a vă promova evenimentul/lansarea. Numărul de apariții pe vlog va fi stabilit cu fiecare client în parte.
  • Putem realiza interviuri exclusive cu vedete internaționale în engleză, franceză, italiană dacă promotorul intermediază relația. Se pot realiza direct, telefonic, prin Skype sau în scris prin mail.

La cerere, toate acestea pot fi sponsorizate pe Facebook.

 

Despre vlogul „Foc de P.A.E.”

Acesta poate fi găsit pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical”, unde există un playlist care conține toate episoadele. Aveți link direct aici: https://www.facebook.com/pg/psihologulmuzical/videos/?ref=page_internal

Vizualizările, comentariile, share-urile și reacțiile sunt publice pentru fiecare episod în parte, așadar nu este o problemă în a vedea impactul. Despre restul statisticilor aflați în cele ce urmează.

Fiecare episod al vlogului „Foc de P.A.E.” este transmis live pe Facebook (pagina „Psihologul Muzical”) și pe Youtube (pe canalul „Psihologul Muzical”) și are o durată de o oră și jumătate – două ore.

Majoritatea celor care urmăresc vlogul sunt din București, Timișoara, Brașov, Cluj, Arad, Hunedoara, Iași, Sibiu, precum și de peste hotare (SUA, Brazilia, Canada, Germania, Franța, Belgia, Italia, Marea Britanie, China, Spania). Desigur, acest lucru poate fi schimbat, prin sponsorizare, la cererea clientului, printr-o targhetare exactă a publicului.

Cei care urmăresc acest vlog au, în mare măsură, între 35 și 54 de ani. Următoarele categorii de vârstă sunt 25 -34 de ani și 55 – 64 de ani.

Reach-ul fiecărui episod variază între 3.000 și 20.000 de oameni (este important de subliniat faptul că vorbim despre aceste cifre de reach fără să fie sponsorizate episoadele).

 

Despre pagina de Facebook „Psihologul Muzical”

Avem aproape 15.000 de prieteni.

În ultimele 28 de zile, profilul paginii noastră a fost văzut de peste 2.600 de oameni. Pagina în sine a avut, în această perioadă, un reach de 94.749. În intervalul 29 aprilie – 26 mai, numărul celor care au interacționat pe pagină (like-uri, comentarii, share-uri) este de peste 43.000. Videoclipurile de pe pagina noastră au fost vizionate în aceeastă perioadă de peste 47.900 de ori. Postările de pe pagina noastră au, în medie, un reach de 1.500.

Avem un public activ, iubitor de cultură (muzică, teatru, film, cărți).

 

Despre canalul de Youtube „Psihologul Muzical”

Avem peste 740 de abonați.

Canalul nostru de Youtube a trecut de 705.000 de vizualizări.

În ultimele 28 de zile, am avut peste 10.800 de vizualizări.