CINE NE STRICĂ IMAGINEA? 27 şi 28.04.

0
27

retailerii cresc preturileIar nu sunt evenimente mari de păstrat. Sunt mai multe mici şi mijlocii.
* O româncă defectă (o psihopată în toată regula) a postat pe Youtube secvenţe cu ea care o umileşte pe o bătrână din Italia. Ea fiind angajata doamnei respective. Nu mai e nevoie de presa italiană, de autorităţile de acolo, fac cetăţenii români singuri imaginea ţării. Fireşte cu sprijinul imens al televiziunilor noastre în frunte cu ProTV. Dacă aşa un caz e de promovat, atunci suntem de jena Europei!
* Acest scandal apare tocmai când Preşedintele României vizitează Italia. O coincidenţă?
* Dan Tapalagă a luat-o razna rău. Citesc HotNews cu uimire. A devenit un fel de publicaţie online a Serviciilor sau a DNA. Adică tot ce fac ăia e o.k., toţi cei care comentează critic (şi sunt destui) sunt dubioşi! Toată lumea de bun simţ susţine că a întemniţa pe cineva necondamnat, nedovedit vinovat, e un abuz. Tapalagă zice altfel.
* Deşi Gică Hagi a declarat de mai multe ori că nu-l interesează Cupele europene, „jurnaliştii” insistă să-l întrebe sau să afirme că e la un pas de Cupe!
* Nu ştiu nici acum ce se petrece cu celebrul card de sănătate, pe care nu l-am primit până azi!
*Retailerii cresc preţurile la comun! Nu-i poate opri nimeni? Atunci păcăleala cu TVA de 9% cum apare în buzunare?
* Tristă situaţia lui Mircea Lucescu în Ucraina. E nevoit să joace în altă localitate, e huiduit peste tot pentru că Şahtior vine dintr-o zonă prorusă. Sfatul lui Ovidiu Ioaniţoaia este să încheie socotelile şi să vină acasă. Campionate, cupe, prezenţe remarcabile în Cupele Europene îi ajung.
* M. Şumudică este la Astra de azi! Dorinel Munteanu a plecat.
* Un „piţifelnic” (citat din Cristoiu) îl acuză pe Bittman (implicit pe Holograf) de plagiat. Amănunte şi comentarii găsiţi aici!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here