ANALIZĂ. Doru Șupeală: Untold, lăcomia care (va) ucide

0
54

ANALIZĂ. Doru Șupeală: Untold, lăcomia care (va) ucideRealizatorul podcastului Hacking Work, Doru Șupeală, a făcut o analiză pe blogul personal a ediției 2023 a festivalului Untold de la Cluj-Napoca și avertizează că la una dintre edițiile următoare ale evenimentului vor exista victime umane, așa cum au existat la Colectiv.

Am sentimentul că la una dintre edițiile următoare ale Untold vor exista victime umane, așa cum au existat la Colectiv. Și cred că e important să scriu acest articol, ca semnal de alarmă. Este o opinie personală, bazată pe date clare, pe informații publice și pe argumente pe care le prezint în cele ce urmează.

Nu sunt absurd. Cred că Untold este un eveniment artistic important și de mare impact, că un festival este un lucru bun pentru orice oraș și comunitate, dar cu condiția să se desfășoare legal, responsabil și în siguranță.

Ceea ce, din păcate, nu se întâmplă la Untold, unde de la o ediție la alta încălcarea legii, abuzul de putere, impactul toxic și riscurile grave la care sunt supuși participanții și localnicii sunt tot mai mari.

Citește articolul aici: https://dorusupeala.ro/untold-lacomia-care-va-ucide/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here