Batten / Hamm / Blundell live in Tribute (26.03.2015)

0
77

Jennifer Batten live in Tribute Club Galerie foto de Luciana Gingărașu (click aici)
Jennifer Batten live in Tribute Club
Galerie foto de Luciana Gingărașu (click aici)

Ieri seară, 26 martie, JENNIFER BATTEN (chitară, Michael Jackson/Jeff Beck), STU HAMM (bass, Joe Satriani, Steve Vai), CRAIG BLUNDELL (baterie, instrumentist freelancer, producator, sound designer, compozitor si profesor britanic) au susținut un super-recital în Tribute Club. Alături de ei, a urcat pe scenă și NAZZARENO ZACCONI (chitară ritmică, Bumblefoot).
 
A fost un recital pe care niciun iubitor de muzică nu ar fi trebuit să-l rateze! M-a bucurat reîntâlnirea cu Jennifer și Stu (pe care îi văzusem în 2010 la Ziua Chitarelor)! Am descoperit doi muzicieni pe care îi recomand cu căldură: Nazzareno și Craig.
 
 
Craig Blundell live in Tribute
Craig Blundell live in Tribute

Paranteză. Craig Blundell l-a înlocuit pe bateristul Chad Wackerman, care a fost obligat sa paraseasca turneul Batten / Hamm / Wackerman dupa doar trei concerte, din cauza unor probleme de familie.
Dupa primul concert alaturi de acesta, Stu Hamm a scris pe pagina sa de Facebook: “Craig Blundell și-a făcut cu adevărat simțita prezența! Ce profesionist! Ce groove!”
În același timp, Craig a postat pe propria sa pagină: “Ce cântare… incredibili monștri sacri. Sunt așa de fericit că m-au invitat să cânt cu ei. O adevarată onoare!”
Închid paranteza.
 
Stu Hamm live in Tribute Club
Stu Hamm live in Tribute Club

Recitalul a inclus piese compuse de Jennifer Batten, Stu Hamm, Jeff Beck și Chad Wackerman. Clubul a fost plin, iar spectatorii extrem de atenți la ceea ce se petrecea pe scenă. „Eu când o să cânt așa la chitară??”, se întreba un tânăr în spatele meu. „S-a umplut scena de efecte”, se minuna altcineva. E drept că am văzut și câteva domnișoare mai preocupate să își facă selfiuri și să dea check-in pe Facebook, dar au fost cazuri izolate. Deh, e club de fițe, așa că nu e de mirare.
Seara a fost deschisă de „Bubu” Cernea și prietenii lui. Trupa s-a format special pentru acest concert, așa că nu aveau un nume. Recitalul lor a sunat foarte bine! Dacă băieții s-ar fi uitat spre public pentru a stabili o minimă legătură cu cei din club, ar fi fost perfect! Bine măcar că a zâmbit Bubu și pentru colegii lui, pe chipul lui se citea bucuria de a cânta.
 
 
Setlistul concertului de aseara (26.03), pentru cei interesati (mulțumim Star Management):
Nazzareno Zacconi live in Tribute Club
Nazzareno Zacconi live in Tribute Club

1 – YA AIN’T NOTHIN LIKE A FAST CAR (Batten)
2 – SCREAM (Wakerman)
3 – LONE STAR (Hamm)
4 – BLACK MARKET (Zawinul)
5 – ELEPHANT STOMP(Batten)
6 – RADIO FREE ALBEMUTH (Hamm)
7 – OFF THE DEEP END (Batten
8 – GOING TO CALIFORNIA (Hamm)
– Stu solo
– Nazza solo (acoustic song from AKUSTIKO)
9 – OBLIGATORY BOOGIE (Hamm)
10 – FREE WAY JAM (Beck)
11 – IN THE AFTERMATH (Batten)
– Craig solo
12 – SMELLS LIKE TEEN SPIRIT (Nirvana)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here