Cristian Pustai la Psihologul Muzical (ediția 888 – 5.10.2019)

0
131

Pe 5 octombrie, Cristian Pustai a fost invitatul lui Andrei Partoș la Psihologul Muzical (Radio România Actualități. Cei care au ratat emisiunea, au posibilitatea să revadă un fragment filmat (o oră și 16 minute), precum și să asculte un playlist care conține piesele propuse de invitatul emisiunii. De asemenea, mai jos veți găsi și o selecție din mesajele primite de la ascultători.

 

Filmări și mesaje primite în timpul emisiunii:

Ionela, Călăraşi Vă salut! Când eram în şcoala generală (1995 – 1996) am mers pentru prima dată pe stadion. Am chiulit cu toţii de la şcoală pentru că juca Dunărea cu Steaua. Am luat autograf de la Lăcătuş.

Ramona, Călăraşi Mă bucură prezenţa în studio a dlui Pustai! Am mers la multe meciuri ale echipei. Vă transmit toate gândurile bune!

Matei Am o întrebare pentru dvs dar şi pentru toţi ceilalţi ascultători (am văzut că mai propuneţi astfel de teme în alte ediţii): Care este cel mai ciudat lucru pe care l-aţi văzut într-un concert live?

Teddi, Londra Am fost la un concert Ten Years After acum câţiva ani, aici în Londra. Am văzut doi oameni care au făcut crowd surfing. Menţionez că media de vârstă era de 50 de ani. A fost un mic şoc pentru mine.

Marius, metalfan Eu ceva mai ciudat decât Mike & The Mechanics printre Sabaton, Boon, Voodoo şi Monarchy la Rock the City în 2011, nu-mi amintesc să fi văzut.

Crina Când eram în liceu (nu se întâmpla aşa de mult) aveam un iubit mare fan de rock. Am mers cu el la un concert Alice Cooper. Ştiam şi eu câteva cântece, îmi plăceau pentru că sunt melodioase (nu-i ca Marilyn Manson, de exemplu). Chiar mi-a plăcut concert, până când i-au tăiat capul artistului şi a început să ţâşnească „sânge”. Apoi m-am trezit în cortul de prim ajutor. A fost foarte ciudat. Nici n-am mai plecat de acolo până la final. Groaznic!

Alin Am fost să îl văd pe Peter Gabriel la Romexpo. A intrat pe scenă ştergând cu mopul pe jos. Nici nu ne-am dat seama că era el. A fost cel mai ciudat început de concert….

Ana, Manchester Am fost în Hyde Park la un concert cu Bruce Springsteen. Lângă mine era un puşti de vreo 9-10 ani care îşi făcea temele. Era super-mega concentrat la temă. S-a oprit şi a fost atent la concert când a fost un solo de saxofon, apoi s-a întors cu ochii-n caiet. Foarte, foarte ciudat! Îmi venea să îl iau la palme. The Boss was there and he ignored him!!

Florin Mi-am dus soţia la un concert cu Yngwie Malmsteen. Bun, că a adormit, nu m-a mirat pentru că de la un punct încolo poate fi plictisitor, dar ciudat a fost când a început să sforăie.

Daniel, Bucureşti Din snobism m-am dus să îl văd pe Nick Cave la Bucureşti. A fost cel mai ciudat concert la care am fost, de la început până la sfârşit. N-am înţeles nimic din ceea ce spunea (vorbit sau cântat), iar muzica era un fel de zgomot făcut de o bormaşină…

Mariana, Bucureşti Mai ciudat decât momentul în care i-a sărit CD-ul lui Demis Roussos, nu cred că am văzut…

Mădălina Am fost la Sala Palatului să îl văd pe Albano. Ciudat a fost să văd cum un spectator s-a dus în faţa scenei şi i-a cerut să dea volumul mai încet pentru că îl deranja.

Cristi, Olanda Am fost împreună cu un coleg, şofer din Turcia, la un festival din Suedia. Trupa Radiohead a încercat din răsputeri să mă omoare de plictiseală… Am rezistat cu greu, dar e adevărat că nu mai ştiu nimic de colegul meu turc….

Florin, Norvegia Am fost la un festival rock (erau trupe de genul Slayer, Megadeth, etc şi… Bonnie Tyler). Publicul a început să arunce cu sticle şi pantofi pe scenă când a început Bonnie să cânte. După jumătate de piesă, trupa lui Bonnie a început să părăsească scena de teamă să nu fie loviţi. Când i-a văzut plecând, Bonnie a strigat după ei: „Veniţi înapoi că sunt prea beţi să ne nimerească”. 🙂 A fost şi ciudat şi amuzant.

Mădălin, Los Angeles Am ajuns în SUA în 1981. Primul concert la care m-am dus a fost Frank Zappa & The Mothers Of Invention. Cânta atunci cu o orchestră simfonică mare, dirijor era Zubin Metah. La un moment dat, Zappa a început să improvizeze. Dirijorul a suportat o vreme, după care şi-a aruncat mâinile deasupra capului într-un gest de disperare şi a părăsit scena. Zappa ţipa după el: „treci înapoi să facem un jam”. Nu s-a mai întors şi concertul s-a încheiat brusc.

Mihnea Am văzut trupa Kiss la Londra. La un moment dat, în faţa scenei şi-a făcut apariţia o mireasă. Ciudat a fost că Gene Simmons a întrerupt concertul şi i-a ţinut ăleia un discurs explicându-i timp de vreo 10 minute cât de fraieră a fost că a făcut acest pas, că instituţia căsătoriei este total depăşită şi că va avea doar de suferit. Ceva mai ciudat de atât n-am văzut!

Karina, Bucureşti După toate ieşirile lui publice, e din ce în ce mai ciudat să-l aud pe Bittman cântând Mafia sau Banii vorbesc.

Diana Am venit din Deva la festivalul Fall In Love special să îl văd pe Liam Gallagher. Ciudat lucru e că tot ce am văzut a fost un mesaj că artistul nu cântă pentru că scena nu e sigură…. A fost cel mai scump mesaj scris pe care l-am plătit în toată viaţa mea.

Robby, Reşiţa Am cumpărat bilete la concertul lui Alice Cooper de la Arenele Romane. Am călătorit până la Bucureşti, iar la intrare mi s-a spus că nu am voie înăuntru pentru că nu aveam 18 ani. Bine că am avut voie să cumpăr bilet. Încă mai îmi dau lacrimile de nervi când mă gândesc la această păţanie…

Veronica, Cluj Ciudat mi s-a părut să văd Smokie în deschiderea lui Bonnie Tyler!

 

Playlist (propunerile invitatului):

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here