Ride On Band la Psihologul Muzical (ediția 869 – 25.05.2019)

0
114

O ediție cu un început special, un In Memoriam Dumitru Lupu, născut pe 25 mai 1952. A fost urmat de o premieră absolută în emisiune: grupul de blues Ride On Band. Cu un istoric interesant, cu un prim album în 2016 și cu un aldoilea în pregătire pentru sfârșitul acestui an. Radu Cârlan, chitară și voce și compoziții, alături de Codrin Buliga (chitară, voce) sunt primii componenți, foști colegi de școală la Câmpulung Moldovenesc. Alături de ei au fost în studio Ionuț Nistor la percuție și Marius Dumitrescu (chitară bas, voce. Invitatul grupului Cătălin Tzetze Rădulescu a cântat la muzicuță, la drâmbă, ba chiar și la pungă de naylon. Veți beneficia de un autentic concert de piese originale ale unui grup care sună foarte bine și acustic.

Primul Top sentimental al nopții a fost cel al cântecelor orașelor. Primele trei clasate: 1. Pro Musica – Timișoara; 2. Phoenix – Timișoara; 3. Frank Sinatra – New York, New York.

Un al doilea Top sentimental primit cu mare entuziasm de ascultători a fost cel al câștigătorilor Eurovision din toate timpurile. Pe primele trei locuri se află: 1. ABBA – Waterloo (1974); 2. Toto Cutugno – Insieme 1992 (1990); 3. Johnny Logan – Hold Me Now (1987).

 

Audio:

Mesaje și video din emisiune:


 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here