Festivalul National "Sfinxul de Aur" are loc la Busteni (21 – 23 august)

0
102

Festivalul National „Sfinxul de Aur” a ajuns la a doua editie. Va avea loc in perioada 21 – 23 august la Centrul Cultural „Aurel Stroe”  din Busteni.

La eveniment vor participa 100 de concurenti – copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani, impartiti in urmatoarele grupe de varsta :
4 – 6 ani/ 7 – 9 ani/ 10 – 12 ani/ 13 – 15 ani si 16 – 18 ani.
Festivalul este produs de Asociatia Culturala Belle Arti din Bucuresti in parteneriat cu Primaria Busteni si Centrul Cultural „Aurel Stroe”, sub inaltul patronaj al primarului orasului Busteni dl. Emanoil Savin.
Vor fi 2 zile de concurs, concurentii interpretand in fiecare zi cate o piesa, obligatoriu la categoria junior o piesa de show, iar la categoria adolescent, obligatoriu un hit (slagar) romanesc.
Juriul din acest an este prezidat ca si anul trecut de compozitorul Andrei Kerestely si are urmatoarea componenta :
* Adrian Romcescu – muzician
* Liana Elekes – muzician/ inginer sunet TVR
* Aurelian Temisan – muzician – va sustine un recital extraordinar
* Georgeta Nicolae – Presedinte Asociatia Culturala „Music Factory”
* Mihai Alexandru – compozitor
* Titi Spurcaciu – Dir. Centrul Cultural „Aurel Stroe”
Vor sustine recitaluri – mini vedetele Romina Ciocoiu (detinatoarea Trofeului Belle Arti) in duet cu Adrian Romcescu si Catinca Popa (detinatoarea Trofeului Sfinxul de aur 2013) in duet cu Florin Apostol.
Gazdele evenimentului vor fi actrita Monica Davidescu si inegalabilul Ovidiu Cuncea.
Zilele de concurs vor incepe la orele 10.30, iar Gala Laureatilor va incepe sambata 23 august de la ora 18.30 si va fi transmisa in direct pe Valea Prahovei Tv si online pe site-ul institutiei.

1 COMENTARIU

  1. […] Festivalul National “Sfinxul de Aur” la Centrul Cultural “Aurel Stroe”  din Busteni. Vor sustine recitaluri – mini vedetele Romina Ciocoiu (detinatoarea Trofeului Belle Arti) in duet cu Adrian Romcescu si Catinca Popa (detinatoarea Trofeului Sfinxul de aur 2013) in duet cu Florin Apostol. Gazdele evenimentului vor fi Monica Davidescu si Ovidiu Cuncea. Mai multe detalii găsiţi aici: http://andreipartos.ro/festivalul-national-sfinxul-de-aur-are-loc-la-busteni-21-23-august/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here