Am primit acasă un Aviz din acela de mers la Poştă să ridic un plic. Scria că e Recomandată. Deduc că cineva a venit şi a adus acea hârtiuţă. Au trecut două zile. A venit alta. Uitasem de ea. Era 30 decembrie, ora 17,00. M-am dus să iau plicul atît de important. Ce era? Un plic de la C.N.S.A.S Am cerut acum aproape 10 ani desecretizarea numelor de cod ale celor care mă turnau. Acum primeam răspuns la un nume dintre cele de acolo. Înainte mai primisem vreo 3-4 (ultima e din 2008)…Deci au trecut aproape 7 ani ca să-mi dea numele unui şofer de pe Salvare care mă turna la Alexandria. Dacă aşa lucrează C.N.S.A.S. nu-i de mirare că lumea nu mai acordă atenţie „dezvăluirilor” de acolo! Încă sper să aflu cum a fost perioada 1985-1989, dar văd că n-am norocul necesar.
Problema e, de fapt, alta! De ce nu putea să-mi aducă poştaşul plicul acasă, dacă tot a fost în bloc de două ori??? Semnam de primire exact ca la oficiul poştal.Unde erau două doamne semiaţipite, pregătite de plecare (în mod firesc). Poate şi C.N.S.A.S. ar trebui să ştie că există mail, există alte căi de comunicare pentru aşa ceva. Să ies eu la minus grade şi să dau 10 lei la taxi pentru un plic? Da, sunt de acord, să li se dea salarii mai mari, direct proporţional cu I.Q.-ul celor care conduc astfel de instituţii bugetare!
- GÂNDURI ADUNATE DE PE FB - septembrie 5, 2024
- MULTUMIRI PRIETENILOR NOȘTRI! - septembrie 1, 2024
- FESTIVALURI, GOLĂNII, BANI, SAU NE FACEM CĂ NU ÎNȚELEGEM? - iulie 16, 2024
Întotdeauna poștașul aduce personal plicul. Daca v- a lăsat aviz înseamnă ca nu ați fost acasă atunci când v- a căutat el. Nu putea să va lase plicul în cutia poștală pentru ca îi trebuia semnătura dvs. Haideți să nu mai aruncam cu vorbe în oameni nevinovați. În schimb, aveti dreptate în ceea ce privește CNSAS…
Sunt nevoit să destăinui un secret ca să te conving că n-am exagerat cu nimic. Lucrez acasă. Nu ies decât noaptea, seara şi foarte rar. E mereu cineva acasă! Poştaşul care mă ştie, vine sus, pentru că are cheia de la intrare. Cel care a adus avizele n-a vrut să piardă timp. Îţi sugerez să nu mai foloseşti „haideţi” că nu dă bine lingvistic! Aşa a afirmat scriitorul Radu Paraschivescu! Nicio secundă nu m-am gândit că putea lăsa plicul în cutia poştală…Trebuia să semnez de primire. Incă ceva! A venit o doamnă de la poştă la uşa apartamentului cu un talon de pensie. Era pentru sora mea, care e plecată de 40 de ani. Primeşte pensia pe adresa unei prietene, dar uneori apare şi numele meu, pentru că eu m-am ocupat de acte. Fireşte că nu mi-a dat talonul pentru că nu am buletinul, paşaportul ei. Deci pot veni degeaba, dar nu şi cu rost! Acum e bine? Am aruncat greşit?
La mulți ani !