NERI PER CASO revin în România (13 martie)

0
33

NERI PER CASO 13 martieLa 20 de ani de victoria in Festivalul de la San Remo cu piesa  Le ragazze, single care i-a catapultat direct in topuri, aducandu-le nu mai putin de 6 (!) Discuri de Platina, NERI PER CASO s-au intors cu acceasi  forta prin noul album:  NPC 2.0.
Intre timp, au realizat  alte 9 albume pentru piata italiana si internationala (cu 3.200.000 exemplare vandute) si  diverse colaborari cu artisti de prim rang in Peninsula intre care: Claudio Baglioni, Lucio Dalla, Mario Biondi, Alex Britti, Mango, Loredana Bertè , Mia Martini (duet postum), Ornella Vanoni, Mietta, Alessandra Amoroso, Renato Zero, Luca Carboni, Samuele Bersani, I Pooh, Gino Paoli.
Dar noul album de studio prin care se celebreaza cei 20 de ani de cariera neintrerupta a grupului accapella cel mai faimos in lume este o  binevenita culegere de  succese internationale care le-au adus oriunde aplauze datorita manierei inedite prin care au readus in scena muzica unor muzicieni inconfundabili ca Sting, Michael Jackson, George Gershwin, Louis Amstrong la INSTRUMENTE NEVAZUTE.
Turneul (inca in desfasurare) a numarat peste 60 de spectacole in Italia, Franta, Elvetia, Belgia, Luxemburg.
Dupa  7 ani, NERI PER CASO  se intorc in Romania, pentru un concert la Teatrul National din Bucuresti (Sala Mare) pe 13 martie 2017, ora 20.
Suntem convinsi ca cei care au participat la concertele lor din 2010 in Bucuresti (la Sala Radio –  concert special de Ziua Femeii si in Piata G.Enescu –  la celebrarea a 550 ani de la atestarea Bucurestiului, avandu-l alaturi pe Horia Brenciu)  nu vor intarzia sa isi achizioneze bilete.
Invitata speciala a artistilor de data asta este IANNA.
Biletele s-au pus deja in vanzare la Casa de bilete a TNB si in reatele mystage.ro, blt.ro,bilete.ro, in oficiile Postei Romane, Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos iar pretul variaza intre 200 lei si 60 lei  (in functie de pozitia in sala).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here