SMILEY in concert la Hard Rock Cafe (21 octombrie)

0
93
smiley 21 octombrieMiercuri, pe 21 octombrie de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts va invita la un nou show incendiar cu cel mai in voga artist al momentului: SMILEY!
Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: „Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereti”,”Am bani de dat”, „Acasa” si multe altele.
Ca la toate showurile Smiley, nu avem mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta !
Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
Inainte de concert, biletele au următoarele preţuri:
– 120 de lei cu loc la masa la fumatori sau nefumatori (in numar limitat de doar 250 de locuri)
– 65 de lei fara loc, in fata scenei
– 100 de lei – SUPLIMENT Meet & Greet – Poza si autografe cu Smiley – valabil doar cu bilet deja cumparat (la orice categorie) – doar 50 de bucati
In ziua evenimentului, biletele vor costa 75 de lei, acces general fara loc in fata scenei (bieltele cu loc vor fi sigur sold out foarte repede)
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Accesul se face incepand cu ora 20:00 iar concertul incepe la ora 21:00.
Un eveniment BestMusic Live Concerts
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here