A murit Dragos Vasiliu (chitarist, Mondial). Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dragos-Vasiliu MondialDoliu in muzica romaneasca! Dragos Vasiliu de la Mondial s-a stins din viata, astfel Romania a mai pierdut o stea a muzicii, lasand un mare gol ce nu va putea fi umplut niciodata. Inmormantarea va avea loc joi, 11 octombrie, la ora 10.00, la cimitirul din Chiajna.

Trupa Mondial a activat cu Dragoș Vasiliu  până la jumătatea anilor ‘70. Artistul a a luat hotărârea de a profesa ca inginer.

Totuși, Dragoș Vasiliu a mai urcat pe scenă alături de o parte din noua generație de artiști. S-a întâmplat asta la festivalurile care au evocat formația sa de suflet, chiar dacă trecuseră în neființă mulți din colegii săi de la începuturile grupului – Gabriel Drăgan (1995),  Iuliu Merca (1999) și Romeo Vanica (2014).

De asemenea, în ultimii ani, a fost un membru activ al evenimentelor muzicale în special cele de la Casa de cultură a Studenților din București.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


five × 9 =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>