Adrian Enache a lansat piesa “Un alt colind” – VIDEO

0
26

adrian enache craciunAdrian Enache a lansat, în premieră, la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” noul single intitulat “Un alt colind”. Melodia este compusă de Nicolae Caragia, textul aparținând norei acestuia, Elsa Caragia.

Artistul a mai colaborat cu acest compozitor din Republica Moldova în urmă cu câțiva ani pentru Eurovision. De data aceasta, când i-a propus singleul, compozitorul i-a zis scurt: “Adriane, am o piesă exact așa cum ești tu, pe stilul tău, o piesă nonconformistă, rock”. Artistul a acceptat propunerea imediat ce a ascultat primele acorduri fiind foarte încântat de piesă. Inclusiv colegii de platou de la cunoscutul show de televiziune Te cunosc de undeva” l-au felicitat pe artist când acesta i-a rugat să-i asculte noul single. Toți l-au felicitat pentru noua lui piesa considerând-o una cu lipici la public.

Adrian Enache lucrează, în prezent, și la alte piese noi cu care va surprinde plăcut publicul în noul an.

Pe artist îl puteți urmări sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00, la ultima gală a cunoscutului show de televiziune „Te cunosc de undeva”, într-un duet de senzație cu Ozana Barabancea.

 
 

 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here