Mirabela Dauer la Psihologul Muzical (ediția 836 – 6.10.2018)

0
192

Mirabela Dauer si Andrei Partos la Radio Romania 2018O ediție plină de energie, cu cifre record de vizualizări ale secvențelor filmate (peste 8500!). Mirabela Dauer, în mare vervă, cu mult chef de vorbă, cu amintiri de la Sopot, din turneele susținute cu diferite trupe care au acompaniat-o, cu fireasca mirare de a nu fi prezentă la Cerbul de Aur nici pe vremuri, dar nici azi. Se poate mândri cu partciparea într-un proiect proaspăt inițiat de tineri, la Electric Castle și-n alte spații unde muzica ușoară pătrunde mai rar sau deloc. Este foarte activă, are piese vechi reorchestrate, dar și numeroase compoziții noi semnate de Rareș Borlea – Raoul. Mirabela a vorbit elogios despre Andra, în spectacolul căreia a fost invitată recent.Veți auzi cântece nedifuzate, dar și unele cerute cu insistență prin sute de mesaje. O ediție care nu va fi uitată prea curînd!
Agenda pop-rock vă propune cântece cu Charles Aznavour, Alexandru Andrieș, Generația Folk alături de Iordache Basalic, Adriana Păunescu (compoziție nouă semnată de Andrei Păunescu), Sutherland Bros., Mircea Vintilă & Olly Of Queens, Ivan Graziani, Boney M, Cher, Reo Speedwagon, Desperado. Au fost noutăți cu Ana Popovic ft. Keb Mo, Andreea Bocelli cu fiul său Matteo, Mark Knopfler, Keith Urban ft. Lindsay Ell ș.a.
Topul Sentimental a fost cu Chuck Berry. Cele mai multe voturi le-au adunat cântecele 1. Johnny B. Goode, 2. Roll Over Beethoven, 3. Sweet Little Sixteen.
 
Audio: 
Înregistrări video din emisiune:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here