9.7 Richter si Arthur vor deschide concertul CARGO de pe 18 martie de la Bucuresti

0
22

CARGO 18 martie aInca doua trupe vor urca pe scena pe data de 18 Martie la Arenele Romane in deschiderea show-ului de lansare a DVD-ului live Cargo unde timisorenii vor sustine un concert de peste doua ore !
9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cel mai nou release discografic al trupei, albumul GROUND ZERO, lansat in 2014 sub egida Universal Music Romania, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate. In ultimii doi ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Helloween, Testament, Tim „Ripper” Owens si Accept.
ARTHUR este o descoperire recenta METALHEAD si promite multe. Proiectul s-a fondat dupa ce trupa Interzis si-a incetat activitatea de peste 10 ani, incununata de de doua albume scoase la A&A Records, atunci cand chitaristul Eugen Arthur a hotarat sa porneasca o cariera solo. Dupa showul de senzatie din cadrul festivalului Metalhead Meeting unde a cantat in fata a catea mii bune de oameni, ARTHUR au fost selectati sa deschida si showul marelui chitarist Jan Akkerman de la Hard Rock Cafe. In decembrie Arthur a deschis si concertul de la Bucuresti al formatiei germane Accept. Showul de la Arenele Romane va fi sustinut in formula cu band.
Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Beraria H, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:
– 45 de lei Acces General pana pe 18 martie
– 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.
– 70 de lei VIP (in fata scenei) – doar 200 de bilete
Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !
Un eveniment marca METALHEAD.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here