ÎNCEPUT DE IUNIE CU POLITICĂ, FOTBAL, DIVERTISMENT

0
41

hPUȘCĂRIE GREA PENTRU GALA BUTE!
* E. Udrea și Rudel Obreja au primit 6 și respectiv 5 ani! Nu am aflat câți bani au furat, au luat acasă. Dar știu că e ceva putred în Justiția asta pe care, în inconștiența noastră, naivitatea noastră tindem s-o apărăm. Uitând câți corupți au apărut și în sistemul juriciar. Persoanele legate de sport fac pârnaie (poate că pe merit ): Copos, Becali (trei), Borcea, Iancu, Penescu, Gică Popescu, Mihai Stoica au ajuns după gratii. Probabil și alții. La politicieni și la oamenii de afaceri este un alt regim. Auzim de milioane de euro devalizați, dar îl vedem pe Vâlcov la guvern, îl vedem pe Dragnea la parlament, pe alții, foarte mulți alții liberi și în funcții. Sau se condamnă numai pe bază de Gazeta Sporturilor?  Udrea e în Costa Rica și nu pare să revină curând, iar Obreja s-a prezentat singur la poliție. Întrebarea e alta: cum de au plecat atâțea suspecți. acuzați, inculpați din țară
* M-a surprins neplăcut halul în care Naum a ocupat spațiul unei emisiuni sportive cu preaslăvirea șefului lui de la GSP, Tolontan, cu susținerea justeții condamnărilor când și un cretin înțelege că e vorba de condamnări excesive, politice. Sau acum nu mai e abuziv nici DNA, nici Justiția nu mai greșește?
* Orice spune Duckadam îl deranjează pe Naum. Îl contrează la orice cuvânt, deși marele portar, spune numai adevăruri. E înjurat pe FB pentru că nu se dezice de Becali, singurul om care l-a ajutat în viață. Ani de zile a ajutat CSA Steaua, care are o serie de echipe (de baschet, handbal, hochei), cu banii lui.
 
* Talpan: ”Locul Stelei este în Liga 1” așa scrie la Pro.X pe ecran luni dimineața. Nimeni nu-i explică acelui ciudat că  echipa Steaua a lipsit din prima Ligă 14-15 ani. Odată ce echipa de acum e FCSB, atunci Steaua e cea din liga a 4-a, deși trebuia să înceapă în Liga a 5-a. Cum să ceară un dement ca o echipă care și-a recunoscut dispariția și juridic, la reînființare să intre direct în prima Ligă? Păi Serena Williams era cea mai bună jucătoare a lumii. A născut, a lipsit, a revenit pe locul 400! De ce este cultivată aberația acestui personaj trist? Doar pentru că Justiția nu e capabilă să surprindă finețurile din lumea fotbalistică? Justiția nu se descurcă nici cu corupția, criminalitatea, hoția, nici măcar cu plagiatul sau altele mai soft. Ce pretenții să avem? Să mergem la C.C.R. cu Talpan?
* Calitatea presei sportive nu se modifică. Constant în jos. GSP ”Semnează Edward!” scrie ziarul de azi. Se anunță transferuri. Se anunță că Mandorlini a plecat la Cremonese.. Intervine telefonic Bogdan Mara (CFR) în emisiunea lui Radu Naum și aflăm că nimic nu e adevărat. Doar faptul că Petrescu pleacă, deși el era cel care a negat tot timpul.  Mare caracter Petrescu. Ipocrizia celor de la CFR nu are limite. Dan Filoti este singurul care și-a amintit că Mihai Stoica a anticipat cu luni în urmă plecarea lui Petrescu și i-au sărut toți în cap pentru că ”punea presiunii pe CFR”. Iată că nimeni nu-i prezintă lui Stoica! * Se reia discuția lansată de Talpan care afirmă că 5 jucători de la Rapid nu erau în regulă. Daniel Nicolae susține că nu are probleme. Naum îl laudă pe Talpan, care e campion în justiție. Rapidiștii o țin pe a lor, că ei au câștigat pe teren. Și ar fi normal să fie așa.
*Radu”foarte interesant, colosal, etc” Naum contină să abereze și la început de săptămână. Nu-l surprinde când Contra spune că are deja echipa conturată pentru meciul cu Muntenegru (primul joc oficial). Contra are declarații ”foarte interesante”, dar se cam supără când oamenii analizează just meciul cu Chile. L-am văzut liniștit la reluare. Slab spre foarte slab. Sclipiri cu Chipciu, Budescu, Stanciu. Contra susține că jocul e bun spre foarte bun. El ia bani, așa că e normal să-și protejeze marfa. Dacă a văzut cineva vreo schemă, vreo fază lucrată, mă ânclin imediat, vorba lui Andi Moisescu!
* Antena 3 continuă sesiunile tip PCR (mă refer la 4 iunie) .Dacă vine în studio un penelist sau cineva de la USR, este pus la zid de reprezentanții puterii. Găzduiți de micuțul Radu Tudor, care acuză, trage de urechi, nu dezbate. O tipă de la ALDE (nu-i rețin numele, dar o văd des) este de neoprit, ca mod de abordare, ca aroganță. Pentru ea, juristă fiind, dovezile difuzate la A3 sunt suficiente. Așa se face și în justiție.După televizor. Tipa sugerează că L. Orban ar avea o mulțime de dosare. N-are dovezi, n-o intreabă nimeni. Tot ea afirmă că Orban e de ”rea credință”. Asta e parlamentar plătit de noi! Țuțuianu, tăcut în parlament, a devenit vocal și agresiv în talk-show-uri. * Drăguții nu fac diferența dintre siguranța națională și infracțiuni de drept comun. Se vorbește și acum despre ”regimul Băsescu”. Nu-i interesează defel ce se petrece acum și mâine. * Orice spune omul din opoziție, Vâlceanu, cucoana sare cu gura. Cum adică e imposibil ca CCR să încalce Constituția, domnule Tudor? Nu sunt oameni acolo? Nu e un om de bază al PSD în fruntea CCR?  CCR din 2012 nu e identică cu cea de azi. N-ați observat? Și dacă legile sunt proaste, dacă o Constituție e scrisă aiurea pentru Iliescu în 1990, rescrisă în 2003 pentru posibilul președinte Năstase,  nu trebuie schimbată? De asta nu mă pot holba la acest canal. Toxic? E un cuvânt blând.
* De ce să ia Ciorbea 50.000 de lei? Avocatul poporului? Ăștia au luat-o razna? Dar ce a făcut pentru o astfel de avere lunară?
* Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars, cu kilograme (pe care le va da jos, zicea) cu soț, copil, cu același format. A fost luni seara la Capatos pentru a fi promovată!*  În emisiune ei ea vorbește la per tu cu oricine, iar cucoane de 50-60 îi spun ”Dna Gabriela”. Penibil țățism.
* Nu rezist să mă uit la emisiuni moderate de Rifai! E grav?
TVR le dă arme celor mici de 1 iunie!
* N-am văzut reacții în presă, nici de la CNA la secvențele greu de imaginat din curtea TVR. Zeci de copii, au venit cu părinții, fiind porțile deschise. S-au gândit gazdele că e momentul ideal, să le arate copiilor circ, muzică, magicieni, câini dresați, cai și niște arme reale prezentate de profesioniști.
ROLAND GARROS 2018
Goffin întoarce rezultatul cu Monfils. De la două mingi de meci! * Ținuta Serenei Williams a fost comentată. Inestetică era fără îndoială. *Sharapova în creștere de formă (se dopează iar?)* Kasatkina o chinuie pe Wozniacki, la 7-6 și 1-1 ambele s-au plâns că nu e bună lumina, dar șefii turneului nu au fost de acord, iar publicul nici atât. Kastakina a greșit mult, dar a condus cu 3-2…apoi Caroline s-a ambiționat. Jocul a fost întrerupt totuși, dar luni Kasatkina a câștigat! Apoi a pierdut clar la Sloane Stephens. * Zverev a jucat iar 5 seturi…ajunge în sferturi…unde va juca cu D. Thiem. * Cecchinato l-a bătut pe Goffin. Este italianul care a trecut în 5 seturi de Copil în primul tur.* Sharapova a mers mai departe pentru că Serena Williams a abandonat.  A acuzat dureri musculare severe după un meci de dublu. * Simona Halep a bătut-o repede pe Mertens, Kerber pe Garcia, așa că cele două se vor întâlni în sferturi. * Mihaela Buzărnescu a pierdut la Keys, dar merită tot respectul, iar titlurile malițioase din presă nu-i onorează pe autori. La 30 de ani, fata asta a explodat. Am toată admirația pentru ea, chiar dacă am afirmat că o paște nevrotismul. În GSP din 5.06. s-a scris frumos despre cariera Mihaelei. * Fabio Fognini a avut meci mare cu Cilic. Condus cu 2-0 la seturi , a egalat. La tie-break au fost momente de mare spectacol. A câștigat italianul.  Set decisiv. După trei ore de tenis. Fognini alternează mingile fantastice cu greșeli de neimaginat. A câștigat Cilic în final! * Nadal n-a avut probleme cu junele german Marterer. * Ion Țiriac a declarat realist că Simona are șanse egale cu celelalte 7 jucătoare din sferturi. * Semifinală americană, Keys- Stephens! * Simona trecut în 3 seturi de Kerber. S-a încălzit mai greu, dar apoi a mers bine, iar Kerber a avut unele probleme fizice. Semifinală cu Muguruza! 
* Carmen Harra prezice că Iohannis nu va avea al doilea mandat, că peste o vreme vom avea femeie președinte, că Udrea, Kovesi, Firea sunt patronate de aceleași repere astrale, că Udrea n-ar trebui să revină în politică pentru că o va păți, că nici lui Dragnea nu-i merge bine o vreme…
* La TVRHD vampiri, crime, halucinații, tortură, ”Lumea de dincolo”, femei frumoase cu dinți de vampiri, descendenții Corvinilor, unul Lucian, lycani, gardienii vampirilor,  sâmbătă seara.
* La The Four (Antena 1) raper cu bipuri…Cheloo se pricepe la asta…Nu-mi place emisiunea, prea puține momente atractive.
* Voluntari scoate un egal ajutată de arbitru (toți specialiștii că a fost un 11 metri inventat) și merge la baraj,  Timișoara bate la Chiajna și merge în B.
* CSA Steaua e la cheremul unui Rapid mult mai bun. Atmosferă bună în tribune, frumoasă!  2-0 și Academia Rapid merge la baraj. Se vorbește mult despre Talpan. E stupid. Rapid a dominat seria din Liga a 4-a.
* Baschet masculin la Digi2. Oradea- Steaua. O finală. Gazdele domină clar cîștigă lejer cu 86-73.
* Film cu Muschetarul Român la Prima TV. Continuarea la ”Cantemir”. Ce distribuție fantastică: Amza Pellea, George Constantin, Repan, Iurie Darie, Ioana Bulcă, Emanoil Petruț și mulți alții.
* IneditTv a dat la ore de noapte un recital cu Vali Sterian și Compania de Sunet, clar luat de pe o casetă privată.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here