Cântece pentru drum lung

0
547

Mi-am cumpărat recent anvelope noi pentru mașină. Am găsit o ofertă bună pe site-ul autopieseonline24.ro și nu am stat pe gânduri. Și dacă tot eram acolo, am aruncat o privire și peste celelalte secțiuni ale site-ului în cauză. Mi-au picat ochii pe o cameră video full HD pentru mașină. Evident, n-am putut să plec de acolo fără să o achiziționez. Îmi doream de multă vreme așa ceva și cum raportul calitate/preț era foarte bun, am profitat de ocazie. După ce am trecut prin service pentru a echipa mașina cu anvelopele noi, m-am gândit că se impunea un drum pentru a le testa. Ce drum poate fi mai potrivit pentru a testa cauciucurile noi și camera video, decât Transalpina? Ai parte de cele mai frumoase peisaje, de serpentine, de adrenalină, de aer curat.

Pentru a avea parte de o călătorie frumoasă, am revenit pe site-ul amintit. La drum lung ai nevoie de muzică bună, așa că am ales cele mai bune difuzoare pentru mașină. Și dacă tot am ajuns la confortul meu, am aruncat o privire și la această secțiune. Așa m-am ales cu o pernă auto pentru gât, cu o geantă frigorifică, un transportor pentru Sony (doar nu o să plec la drum fără pisică), precum și o trusă medicală.

Bun, cumpărăturile au fost partea ușoară. Dar greul abia acum urma: alcătuirea unui playlist. Cu muzica nu e de glumit. Contează ce cântece alegi, dar la fel de important este și modul în care le ordonezi în playlist. Fiind un drum lung trebuie să ai grijă să nu se repete cântecele. Vestea bună era că trebuia să mă mulțumesc doar pe mine. Dacă ar mai fi mers cineva cu mine ar fi trebuit să țin cont și de preferințele muzicale ale persoanei respective, fapt care ar fi transformat totul într-o misiune imposibilă.

M-am apucat de lucru cu mult entuziasm. O parte din playlist îl puteți asculta mai jos.

Playlist:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here