Ad Hoc la Psihologul muzical (ediţia 650 – 14.03.2015) – AUDIO

0
142

Ad Hoc la Radio Romania
Ad Hoc la Radio Romania

A fost o ediţie specială cu numărul 650, unul impresionant, pentru care mulţumim, în egală măsură, ascultătorilor şi celor care ne-au găzduit atâtea săptămâni!
 
În iunie 2012 am fost vizitaţi de trupa Ad Hoc alături de managerul şi PR-ul de atunci, Gabriela David. Între timp s-au produs modificări în componenţă, au renunţat la PR,  a apărut şi un album intitulat „Dezmăţ, licori şi muzici Medievale”. Toţi componenţii s-au mutat la Bucureşti, în frunte cu liderul Sergiu Boldor „Corbul”, absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea (pedagogie). El cântă cu vocea, la vioară şi la mandolină. E implicat şi în proiectul Dirty Shirt.
 
Membrii Ad Hoc s-au prezentat cu numele de scenă: Corina Gheorghe (vioară, putea fi Ileana Cosânzeana, dar n-a vrut, a venit în grup de 6 luni, absolventă de Conservator, cântă şi cu Tiarra), Dan „Ursu” Olar (tapan, vorbe, percuţii), Igor Antoniuc –„Făt Frumos” a venit de peste Prut, are mult umor, cântă bine la chitară, dar şi vocal, Andrei Nagy „Vampiru” este singurul bucureştean autentic, cântă la violoncel.
 
Corbul
Corbul

Am aflat câte ceva despre fiecare component, am auzit piese de pe primul CD, chiar şi de pe următorul. Ad Hoc a participat la St. Patrick s Day din 17 martie din Centrul Vechi al Capitalei. La provocări au răspuns destul de prompt. Recitalul live a fost pe placul prietenilor emisiunii. Au fost şi câteva piese propuse de invitaţi cu Gogol Bordello, Pink Floyd, On The Go, Alice In Chains, Gramatik.
Agenda Pop-Rock” a inclus piesele celor care vin (între timp Jose Feliciano a şi fost) în România: Garou, Julio Iglesias, Ray Wilson, Yngwie Malmsteen, Toto. Am avut şi concursuri pentru a obţine invitaţii la aceste evenimente. Veţi asculta şi o noutate de la Gabriel Cotabiţă (compoziţie George Popa), precum şi repere din istoria pop-rock cu Jona Lewie, Kenny, Chicago.
 
 
Vampiru si Fat Frumos
Vampiru si Fat Frumos

Gala Premiile Radio România se apropie (va fi pe 22 martie la Sala Radio), aşa că am reascultat-o pe Alina Manole, una dintre nominalizate.
 
A apărut album nou cu Mark Knopfler, l-am semnalat cu un extras. Am avut Angela Similea (un scurt in memorian Marcel Dragomir), Metallica, Megadeth, dar şi George Nicolescu. Muzică pentru toate gusturile.
Top 5 Sentimental a inclus piesele cele mai îndrăgite din repertoriul americanilor de la The Eagles. Primele locuri au fost ocupate de 1. Hotel California, 2. New Kid In Town, 3. Desperado
 
 
Audio:

Selecţia mesajelor (peste 200!)
Corina si Corbul
Corina si Corbul

Roman Marian O bună şi cinstită , emisiune muzicală. Mulţumesc Andrei Partoş !
Ancuţa Ianc Ad Hoc! Ad Hoc! Ad Hoc!
Smaranda Muresan, Bistrita Superbi invitatii dvs. – trupa AD-HOC! Felicitari si salutari tuturor, in special lui Sergiu Boldor (Corbu). Cu drag!
Georgi Bun venit trupei Ad Hoc.. Muzica medievala face bine la inima si la minte.. I-as intreba de la ce vine numele AD HOC.. ? Felicitari pentru melodicitatea piesei Nefiltrata.
Roşu Bună seara! Felicitări 650! Vă ascult de mulţi ani. La mulţi ani!
Teddy, Londra: Abia aştept St Patrick’s Day! Mă duc la Dublin! Nu-mi place neapărat muzica irlandeză, dar îmi plac artiştii de blues-rock din Irlanda!
Ludovic,Timişoara  N-am auzit Friday night!
Adrian Matis Pentru Urs: Esti biker?
Mocanu Andrei, jud Galati Buna seara bravo ma bucur ca si seara tarziu e radio in direct va iubesc!
Vampiru live la RRA
Vampiru live la RRA

Marius, metalfan: Dacă îmi amintesc eu bine, data trecută când aţi venit la Psiholog, aţi spus că vă era greu să găsiţi concerte pentru că muzica voastră se adresează unui segment mai mic de public… S-a mai schimbat situaţia între timp?
Black Eloise: Păi… spune aşa că eşti de la Tiarra!! V-am văzut la Metalhead Meeting… Dar să ştii că mai mult îmi place de tine cu Ad Hoc…
Dan Amaximoaei Bunà seara ! Felicitàri trupei Ad-hoc. Sunt buni !
Arici Ţepos: Eu vă spun sincer: îmi place mult mai mult ceea ce cântaţi voi, piesele compuse de voi şi prelucrările voastre, decât muzica pe care o ascultaţi! Se aude foarte bine acasă! Felicitări!
Niko, Milano: Am o întrebare pentru Corina: este o diferenţă mare între a cânta la vioară electrică şi una acustică?
Andrei Moţ si Lupus DACUS Buna dimineaţa. Va salutam pe dumneavoastră si pe invitatii de la Ad Hoc!
Andrea Natalia Crăciun „Vorba Corbului” merge direct la piese preferate. Felicitari baieti (si-o fata)! Astept cu nerabdare urmatoarele concerte.
Ursu live la RRA
Ursu live la RRA

Marius Galici …faina emisiune…se aude si la Stuttgart…apropo Andrei ,,te ascult ,, incepand cu Vox Maris….anii 80…
KissArmy: V-am ascultat…. Invitaţii cântă bine, dar nu pot să spun că m-au impresionat…. Profit şi eu de ocazie pentru a vă ura LMA! Psihologul muzical este piesa mea preferată!
Cristina, metalfan: Malmsteen pică bine la orice oră!
Adrian, Sydney, Australia: L-am văzut pe Gabi Cotabiţă aici, la mine acasă! 🙂
KissArmy: Albumul nou al trupei Kiss sună chiar bine. Dar dacă tu ai repere precum Muse… nici nu avem ce discuta!
Niko, Milano: Vedeţi care este diferenţa dintre piesa lentă a trupei Alice In Chains şi piesa lentă a trupei Metallica? Doza de energie transmisă! 🙂 Mulţumesc pentru Metallica!
Ankka Iorgu: Ce bine ar suna Megadeth dacă ar avea un solist cu voce bună!
Larry: Mulţumesc pentru Megadeth şi Mark Knopfler!!
Vladimir-Dumitru Gafton Buna dimineatza. Ascult cu placere emisiunea cu toate ca sunt..afon,dar am doi nepotei care studiaza vioara si pianul asa ca nu sunt pierdute toate sperantele:)
Cristi Banu Bravo pentru clipa de omagiu adus stelei in care s-a urcat sufletul lui Marcel dragomir… In piesa asta e dramatism si forță, zbucium si zbatere… Angela chiar e zdruncinata de aceasta plecare dincolo de lume a celui mai de seama colaborator al sau…
Alexandru Mocanu Inca mai rezist!  Imi place cum mediezi discutiile in contradictoriu…
 
sursa: Radio România Actualităţi
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here