Aici sunt sportivii dumneavoastră!

0
47

sursa: gsp.ro
sursa: gsp.ro

Articol de Maria Andrieș, publicat pe gsp.ro
Gabriela Szabo a dezminţit că le-ar fi impus angajaţilor de la CSM Bucureşti să fie prezenţi la mitingul PSD de sâmbătă. Nu numai că a dezminţit, a insistat să nu fie asociată cu „aşa ceva”. „Fiecare e liber să facă ce vrea în timpul lui liber, dar clubul CSM Bucureşti nu obligă pe nimeni să facă aşa ceva”, a spus fosta mare atletă, pentru sport.ro.
Maşina de cultură civică
Szabo a candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2014 şi a fost ministru al sportului în Cabinetul Ponta. Dar faptul că ar putea fi asociată cu aparatul de partid care a mobilizat cantităţile de participanţi la mitingul contra abuzurilor o umple de indignare. Dacă sportivii CSM au ieşit cu lopeţile să dea zăpada, „acel gest a fost unul civic, deşi răuvoitorii l-au interpretat din punct de vedere politic”.
În noiembrie trecut, probabil tot ca expresie a civismului, CSM, care nu are bază sportivă proprie, a cumpărat o maşină de topit zăpada. A cumpărat-o direct, la preţul de 28.346 de euro, sub pragul la care se organizează licitaţie. Şi, coincidenţă, a cumpărat-o de la aceeaşi firmă ca alte trei instituţii din subordinea PMB, conform SEAP. În total, Primăria Bucureşti a cheltuit, prin această metodă de a „sparge” contractul, 560.000 de euro pentru 20 de maşini de topit zăpada.
Defilare în echipament
E greu de crezut totuşi că Gabriela Szabo a devenit, dintr-o personalitate puternică, un executant de ordine anacronice, primite de la superiori. Dar ordinele astea există şi trec peste capul ei. La două zile după mitingul PSD, a apărut un alt prilej de baie de mulţime: festivitatea pentru Simona Halep. Primăria Capitalei a transmis o notificare internă pentru angajaţii CSM, prin care erau anunţaţi că sunt obligaţi să trimită sportivii la festivitatea „pentru marea noastră campioană”. „Prezenţa este obligatorie”, precizează informarea, publicată de Gazeta Sporturilor. Nu doar prezenţa, ci şi uniforma: „Vă rugăm ca toată lumea să aibă echipament CSM!”.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://blogsport.gsp.ro/andries/2018/06/13/aici-sunt-sportivii-dumneavoastra/#

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here