Ioana Sandu și Dan Negru la Psihologul Muzical (ediția 819 – 9.06.2018)

0
70

Ioana Sandu la Radio Romania 2018Deschiderea revine grupului Smokie, cel care a venit de foarte multe ori în România, dar care avea și un sărbătorit important, veteranul Terry Uttley.
Ioana Sandu și-a lansat recent noul album la Magazinul Muzica. Este bilingvul „Tu și eu/ Tu y yo”. O serie de cover-uri valoroase (Gipsy Kings, Julio Iglesias, Domenico Modugno ș.a.) alături de compozițiile lui Francisc Reiter. A revenit în studio și cu un emoționant In Memoriam Alexandru Jula (alături de care a cântat în ultima vreme). Albumul „Intoarce, Doamne, anii mei!” Produs și editat de Eurostar, include două duete, dar și cântece solo Alexandru Jula și Ioana Sandu. În studio, Ioana a cântat  în direct cu dezinvolura-i știută, cu negativ sau fără, inclusiv o compoziție semnată de regretatul Dumitru Lupu, sau celebrul „Je t’aime” (din repertoriul artistei Lara Fabian).
Dan Negru a fost un musafir de zi, iar înregistrarea a ajuns la aproape 4 ore. Primele două le găsiți aici. Din reacțiile celor de acasă am înțeles că dialogul s-a constituit într-o surpriză foarte plăcută. Partea a doua va fi vineri noaptea, spre sâmbătă dimineața.
Am avut Topuri Nonconformiste cu Donald Duck Day și World Doll Day. La cel din urmă veți auzi cântece celebre cu Michel Polnareff, Sandie Shaw, Vasile Șeicaru sau Metallica.
 
Audio: 
 
 
Selecția mesajelor:
Doru Buliga, Bacău De abia aştept să aflu cine-i invitatul nopţii.
Adryan, Sydney Bun regăsit! Aici este un răsărit superb!
Patricia, Sao Paolo Sunt cu voi ca în fiecare noapte de vineri. La noi este ora 18.15, deci sunt la cină cu familia. Evident, eu am căştile în urechi şi când vorbesc părinţii cu mine zic: „ce-ai zis??” Abia aştept să termin şi să ajung în camera mea să pot asculta fără întrerupere .
Amalia, Bucureşti Vă transmit un gând bun. Sunt din Bucureşti, am 22 de ani. Mă bucur că faceţi şi live pe Facebook. Eu vă ascult de multă vreme, dar trimit mai rar mesaje. Acum sunt la o terasă, cu un prieten, Leo, care a venit din australia pentru concertul lui Nick Cave. El a cumpărat bilete în ziua în care s-au pus în vânzare şi acum se miră că încă mai sunt bilete în faţă… În alte părţi sunt sold out în câteva ore. Încerc să îi explic că aici nu se vând aşa biletele… Şi nu înţelege…
Mary, Bucureşti Am avut exact aceeaşi problemă ca Amalia. Când s-au pus în vânzare biletele la concertul lui Morrissey, m-au rugat câteva persoane (2 din Germania şi 3 din Italia) să cumpăr bilete în primul rând. Le-am cumpărat după vreo 3-4 zile de când fuseseră puse în vânzare. Am luat fix în faţa microfonului, primul rând. Nu le venea să creadă că după atâtea zile am mai găsit. Culmea e că românii ştiu bine lecţia atunci când se duc la concerte în Europa, cumpără imediat, nu stau pe gânduri.
Tania, Ucraina Felicitări! Se aude perfect!
Cristi, Olanda, şofer de tir Felicitări invitatei! Are o voce specială!
Martha, Germania Felicitări! Invitata are o voce caldă!
Niko, Milano Vă ascult şi e şi mama lângă mine. Ne place foarte mult invitata! Să ştiţi că şi eu sunt supărat pe mama pentru că nu mă lasă să mă duc în Germania să văd Van Der Graaf Generator pe 25 iulie. Nu mă lasă nici pe mine singur, nici nu vrea să meargă cu mine… Este nedrept… Nu i-am mai văzut de mult. Şi am deja aproape 16 ani… pot să mă duc şi singur. Şi nu vrea!
Dan, şofer de tir Salut Andrei! Vă ascult din Germania şi îi urez Lma lui Donald Duck.
Doina Apostol Te ascult cu mare drag. Sunt fosta ta profesoară.
Liliana Excepţională invitata! Felicitări!
Niko, Milano Un fundraising! M-am gândit şi eu la asta de câteva ori când mama nu voia să mă finanţeze pentru un concert sau altul…. Asta chiar poate fi o idee. Aveam şi un titlu: „Iubitor de muzică, disperat să ajungă la concert. Help, please!” Patricia, we need to talk.
Nadia Îl iubesc pe Dan Negru.
Teddi, Londra Mulţumesc pentru Jon Lord! Fain interviul cu Dan Negru!
Mirela, Milano Dle Partoş, vă mulţumesc pentru poziţia echilibrată! Eu îmi asum vina: Niko de la mine moşteneşte pasiunea asta pentru muzică. Şi eu plecam la diverse concerte, e drept că vremurile erau altfel. Niko pune multă pasiune. A ajuns Peter Hammill să-l şi recunoască… Evident, nu-l pot lăsa singur. Nu avem bani, o să îi treacă.
Anca Montero, Sao Paolo Stimate dle Andrei Partoş! Vă salut! I-am tradus soţului meu, Pablo, ce aţi spus şi vă mulţumim! Patricia… visează şi ea. Dacă trebuie să o închidem în casă până se termină turneul, o vom face. Mai ales că în toamnă îi vine iubirea la Mexic. Va merge să-l vadă. Se duce Pablo. Există zvonuri că va veni şi în Brazilia. Credeţi-ne că am mers în 8 ţări din Europa şi de 11 ori am fost în State. Nu doar după Morrissey. A văzut cam toate numele mari. Acum nu se poate! Să ştiţi că eu nu am nimic cu Morrissey… ba chiar am observat că de când a început să îi placă, a început să citească mai mult (cărţile pe care le-a tot recomandat el), a început să se uite la filme recomandate de el, a început să scrie, să aibă jurnal. S-a îndreptat spre literatură, spre poezie. Eu sunt mulţumită. Dar acum chiar nu putem. Vă daţi seama e o lună întreagă, pentru că ea zice la început că doar 2-3 şi pe urmă începe să plângă că mai vrea, că e în ţara vecină, că ce mare lucru… Patricia e impulsivă, că nu degeaba are sânge latin… Noi vă mulţumim din nou! Nu pleacă nicăieri.
Marius, metalfan Pentru Patricia şi Niko. Eu am plecat fără permisiune să văd Deep Purple în Finlanda. Am fost fără fete. Să ştiţi că nu este o idee bună. Când te întorci, chiar dacă aduci cadouri, ai şanse mari să dormi pe preş, să nu primeşti mâncare caldă… E mult mai bine să faceţi astfel de lucruri „legal”.
George, Los Angeles Excelent interviul cu Dan Negru şi abia aştept să ascult şi continuarea!
Ankka Iorgu Vorbesc cât se poate de serios şi o fac pentru că mă implic, îmi pasă. Se ştie că acest artist este fan Oscar Wilde, Keats, Yeats… sunt dubioşi… şi asta se ştie…
Teodora Ok! M-am trezit! Metallica e mai tare decât cafeaua!
Patricia, Sao Paolo În această viaţă tristă, mi-aţi făcut multe nopţi de vineri frumoase… Inclusiv aceasta, deci eram cucerită de mult.
Iulian Ionescu  Felicitari pentru emisiune! Sunt alaturi de voi! Am o intrebare: Unde pot gasi melodia din genericul Radio Vacanta Costinesti din anii ’80?
Gili Iancovescu Tg-Jiu Buna seara!A mai trecut o saptamana si,ca in fiecare vineri,suntem pe baricade la o noua emisune!Bafta Simona Halep,in meciul de astazi!In rest,speram ,ca baietii cu mitingul,sa distribuie,pana nu trece vara,tichetele de vacanta!sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here